Super Κική: «Ήταν επόμενο οι εκπομπές να κάνουν αβαβά! Ότι κακό έχω πάθει είναι από τα κ@λ@sites και τους κ@λ@δημοσιογράφους»

«Αυτό που κάνει ένα site και ένας δημοσιογράφος να διαστρεβλώνει τα λόγια ενός άλλου είναι δολοφονικό»

Must Read

Μετά το χειμαρρώδεις βίντεο που ανάρτησε η Super Κική στο Youtube, στο οποίο αναφερόταν στις δύσκολες στιγμές της ζωής της, στο περιστατικό που είχε γίνει με τη Ζήνα Κουτσελίνη αλλά και στην κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα, μέσω του instagram account της, προέβη σε μία σειρά από βίντεο μέσα από τα οποία εξέφρασε το παράπονό της σχετικά με τις εκπομπές και τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα η influencer επεσήμανε πως τις συγκεκριμένες δηλώσεις της δεν τις πρόβαλαν σε καμία πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά ούτε και οι οι «φίλοι» της οι influencers πήραν θέση, γιατί όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, φοβούνται να μην χάσουν την δουλειά τους.

Στην συνέχεια ισχυρίστηκε πως ότι κακό της έχει συμβεί στη ζωή της, είναι επειδή οι δημοσιογράφοι διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά της, εκφράζοντας παράλληλα την αγανάκτησή της.

Η instagramer ξεκαθάρισε τι εννοούσε με τις δηλώσεις της σχετικά με τις επεμβάσεις και τη Δανάη Μπάρκα τονίζοντας πως δεν θα ήθελε να έχει το ίδιο σκεπτικό με την παρουσιάστρια του Mega.

Τέλος παρότρυνε τους διαδικτυακούς της φίλους να μην γίνουν haters για να την υποστηρίξουν, διότι έτσι ενισχύουν την ανθρωποφαγία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This