Χείμαρρος η Super Κική! «Κατακρεουργεί» τη Ζήνα Κουτσελίνη και τον Γιώργο Λιάγκα: «Eίσαι συνένοχος δολοφόνος»

«Θέλεις νούμερα; Θα έρθω στην εκπομπή να σου δείξω τον κ@@ μου», είπε μεταξύ άλλων η influencer.

Must Read

H Super Κική είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια της και αυτό που σκέφτεται θα το πει χωρίς να την νοιάζουν (μάλλον) οι συνέπειες.

Έτσι λοιπόν η γνωστή influencer αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της και να αναφερθεί, μέσω ενός βίντεο στο Youtube, σε όλα τα κακώς κείμενα που έχουν «γραφτεί» για εκείνη προκειμένου να ξεκαθαρίσει την θέση της.

Αρχικά μίλησε για τα ξεκινήματα της καριέρας της, όταν εκείνη με την την Χρύσα Κατσαρίνη και την Φελίσια Λαπάτη ήταν οι ονομαζόμενες «Σφήκες» στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη Ζήνα Κουτσελίνη η οποία είχε φύγει κακήν κακώς από την εκπομπή εξαιτίας της.

«Αν εγώ έχω κάποιο ταλέντο είναι ο αυθορμητισμός μου. Αν πω κάτι πετυχημένο είναι επειδή το έβγαλα από το μυαλό μου, αν είναι γραπτό δεν θα πετύχει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγαίνουν ελεεινά τα επεισόδια. Έρχεται η Ζήνα Κουτσελίνη με ένα ύφος… Εγώ αρχικά δεν ήξερα ποια είναι η Κουτσελίνη, δεν είχα ιδέα ποια είναι η χριστιανή. Μπαίνει μέσα, λέω κάτι θα είναι αυτή για να έχει αυτό το ύφος. Δεν το είχε με μένα το ύφος, το είχε αλλού…

Ξεκίνησε μια κόντρα, λες και μας είχε πάρει τον γκόμενο. Δεν πολυμιλάω, βλέπω ότι προσβάλλει πολύ και λέω δεν γίνεται να την αφήσω έτσι και την προσβάλω πάρα πολύ. Πάρα πολύ, για την ηλικία της, ό,τι είχα στο μυαλό μου. Ήταν στον ρόλο μου να προσβάλλω τους καλεσμένους. Όμως μπήκε αυτή στον ρόλο και μας πρόσβαλε και πυροβολούσε με καλάσνικοφ.

Οι άλλες δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι γιατί ήξεραν ποια είναι. Εγώ δεν ξέρω γιατί υπήρχε αυτή η κόντρα και λέω τώρα θα σε διαλύσω. Της λέω αυτό που είναι να της πω… σηκώνεται, πετάει τα μικρόφωνα. Γυρνάει και μου λέει “άντε και εσύ κοριτσάκι μου να δω αν θα κάνεις ποτέ καριέρα”. Της λέω “είμαι νέα ακόμα, κάτσε να φτάσω και εγώ στα γεράματα και θα την κάνω”. Αυτή ήταν η απάντησή μου. Βγαίνει έξω τρέχοντας. Την άλλη μέρα… Παναγία και Χριστέ μου. Με έπαιρναν δημοσιογράφοι και με ρωτούσαν που είσαι, που είναι το σπίτι σου, να σε βρούμε. Είναι η πρώτη φορά που έπαιξα στην τηλεόραση και με έσκαβαν βαθιά. Έλεγαν ότι σίγουρα φταίω εγώ…» αποκάλυψε η Super Κική.

Στην συνέχεια μίλησε ανοιχτά για μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της και αυτή δεν ήταν άλλη από την σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, την οποία χαρακτήρισε ως τοξική, από τον οποίο μάλιστα περίμενε παιδί, το οποίο δυστυχώς έχασε.

Δείτε επίσης: Super Κική: «Κόντεψα να πέσω από το μπαλκόνι, γιατί ήμουν έγκυος και παράλληλα έτρωγα κέρατο! Η αποβολή ήταν το λιγότερο»

Από το στόμα της δεν θα μπορούσε να αφήσει και τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο υπάρχει μία κόντρα μεταξύ τους. Η παρουσιαστής του ΑΝΤ1 θεωρεί πως οι influencers δεν έχουν παιδεία, με την Super Κική να θίγεται και να τον χαρακτηρίζει ως σεξιστή.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που οι δυο τους έχουν «συγκρουστεί» μέσω των δηλώσεων τους.

Δείτε επίσης: Super Κική: «Θα ξεπουλιόμουν αν έκανα κάτι που ήταν έξω από εμένα, αν πήγαινα σε εκπομπή με τον Λιάγκα»

Δείτε επίσης: Super Κική: «Είναι τόσο αχρείαστος ο Γιώργος Λιάγκας… Κι έχει γίνει μάγκας χωρίς λόγο»

Αυτό όμως που εξόργισε την instegramer ήταν που ο παρουσιαστής του «Πρωινού» έβγαλε στην εκπομπή του τον δικηγόρο που την απειλούσε, όπως αποκάλυψε η ίδια, επειδή δεν τον επέλεξε για να την βγάλει από το αυτόφωρο που είχε μπει με την φίλη της, εξαιτίας της κακοποίησης που φέρεται ότι άσκησαν σε πρώην σύντροφο της συνεργάτιδάς της.

Δείτε επίσης: Η Super Κική ξεσπά κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Βγήκε ο γελοίος και είπε πως…»

«Εγώ πολλά χρόνια τώρα, κράζω τον Λιάγκα και αυτός εμένα. Κύριε Λιάγκα, αν το δεις ποτέ αυτό, βλέπεις χριστιανέ μου ότι είναι ολοφάνερο τι έχει γίνει. Δεν ήταν κάτι κρυφό, δεν είμαστε εγκληματική οργάνωση με την κοπέλα και σκοτώνουμε άντρες. Ξέρεις τι έχει γίνει. Ξεπερνάει το αστείο, ξεπερνάει το αποκλειστικό σου, ξεπερνάει και τη δουλειά σου. Ξεπερνάει και τα 1000 ευρώ που θα βγάλεις τον μήνα σου. Αυτό δεν είναι αστείο.

Το να δίνεις βήμα σε έναν άνθρωπο που δεν είναι καλά, επειδή απλά εσύ με σιχαίνεσαι και καλά κάνεις που με σιχαίνεσαι. Δεν ταιριάζουμε ιδεολογικά. Δεν υπήρχε περίπτωση να σε δω να κινδυνεύεις, να είσαι κάτω και να έρθω να σε πατήσω με τα παπούτσια μου. Εδώ υπάρχει ένα όπα. Κράξε με από το πρωί έως το βράδυ, εδώ που δεν το κατάλαβε κανένας μιλάμε για δολοφονία και είσαι συνένοχος δολοφόνος […].

Εδώ μιλάμε για ζωές, όχι για λεφτά. Θέλεις νούμερα; Θα έρθω στην εκπομπή να σου δείξω τον κ@@ μου. Γιατί δεν με καλείς εκεί αφού θες νούμερα; Δεν μπορείς να φανταστείς τι νούμερα θα κάνεις, αν έρθω εγώ εκεί. Βγάζω τα τριπλά λεφτά από σένα χωρίς να ξεφτιλίζομαι και να εκδίδομαι. Μόνη μου βγάζω τα χρήματά μου» ξέσπασε η γνωστή Influencer.

Τέλος αναφέρθηκε στον Σταύρο Ξαρχάκο τον οποίο δεν γνώριζε, γεγονός για το οποίο είχε κλείσει ο λογαριασμός της στο instagram από τον οποίο βιοπορίζεται. Ενώ αναφέρθηκε στους παρουσιαστές της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» τονίζοντας πως την υποστήριξε η Μαριάντα Πιερίδη που δεν γνωρίζονται προσωπικά και όχι η Φελίσια Λαπάτη που ήταν φίλες.

Δείτε επίσης; Η Super Κική ξαναχτυπά! Η νέα ανάρτηση για τον Σταύρο Ξαρχάκο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This