Βαγγέλης Κακουριώτης για την παρενόχληση που δέθηκε πάνω στην σκηνή: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο»

Όσα είπε η γυναίκα που προσπάθησε να τον φιλήσει.

Must Read

Σάλος έχει δημιουργηθεί με το βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να προσπαθεί να φιλήσει στο στόμα τον Βαγγέλη Κακουριώτη την ώρα που τραγουδούσε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Η εν λόγω κυρία ανέβηκε στην πίστα και με επίμονο τρόπο προσπάθησε να τον προσεγγίσει ερωτικά την ώρα που ο γνωστός τραγουδιστής εργαζόταν. Το συγκεκριμένο περιστατικό στάθηκε η αφορμή για να έρθει στην επιφάνεια το metoo.

Δείτε επίσης: Φώτης Σεργουλόπουλος για την παρενόχληση σε γνωστό τραγουδιστή: «Εάν αυτό συνέβαινε στην Πάολα, θα τον είχαν πάρει σηκωτό»

Η εκπομπή Super Κατερίνα βρήκε και επικοινώνησε με την γυναίκα η οποία εξήγησε τι πραγματικά συνέβη ενώ αποκάλυψε πως είχε πιει τόσο πολύ που δεν θυμάται τίποτα.

«Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα, εγώ πήγα μόνο για ένα πάρτι φίλου μου, πρώτη φορά στη ζωή μου πήγα στα μπουζούκια… ένα ποτό, δύο ποτά και μετά βρέθηκα στη σκηνή με τον τραγουδιστή. Δεν κατάλαβα τίποτα.

Εγώ μπορώ να πω, χίλια συγγνώμη, εγώ έκανα ένα μεγάλο show, εγώ πήγα στα μπουζούκια για να κάνω πάρτι. Πάρα πολύς κόσμος μου λέει εσύ έκανες μ@λ@κί@ και εγώ μπορώ να πω μόνο χίλια συγγνώμη και ότι πήγα να κάνω πάρτι». είπε η γυναίκα.

Την δική του εκδοχή ανέφερε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τόνισε πως δέχεται την συγνώμη της αλλά παρόλα αυτά αισθάνθηκε πολύ άβολα.
«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, γιατί τα σχόλια που είδα από κάτω, οι τοποθετήσεις του κοινού ήταν πολύ σωστές. Με υποστήριξαν και ότι είπαν όντως ήταν πολύ σωστό και τους ευχαριστώ πολύ. Όσο για το βίντεο, υπάρχουν πολλές πλευρές που φαίνεται τι ακριβώς γίνεται. Είχαμε όλοι αρκετό άγχος, δημιουργικό άγχος, εκείνη τη μέρα γιατί ήταν και η πρεμιέρα του μαγαζιού. Ο κόσμος περνούσε όμορφα και ήταν μια υπέροχη βραδιά.

Ξαφνικά μια κυρία ανεβαίνει στην πίστα, καταλαβαίνω ότι είναι μεθυσμένη. Προσπάθησα να το κρατήσω σε ένα κόσμιο επίπεδο και θεωρώ ότι το κατάφερα. Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα, με άγγιξε… Κι εγώ έχω θέμα με το άγγιγμα, γιατί δεν θέλω να με ακουμπάνε, αν δεν τον ξέρω τον άλλον. Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μια κατάσταση που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο όπως η δική σου, στα όρια της πραγματικότητας, εγώ εργαζόμουν εκείνη την ώρα…», είπε ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

«Δέχομαι τη συγγνώμη της κοπέλας. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο», κατέληξε ο νεαρός τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This