H Super Κική «έκανε delete» την Ιωάννα Τούνη; «Δεν υποστήριξε! Που την έχω χιλιοϋποστηρίξει την κοπέλα»

Η φιλία τους περνάει κρίση!

Must Read

Η Super Κική ούσα αγανακτισμένη για την αντιμετώπιση που είχε από ανθρώπους γνωστούς στον χώρο της τηλεόρασης, δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι στο YouTube, μέσα από το οποίο κατακεραύνωνε τη Ζήνα Κουτσελίνη αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα με τους οποίους έχει κόντρα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην πρώην συνεργάτιδά της Φελίσια Τσαλαπάτη και στο γεγονός ότι δεν την στήριξε αναφορικά με το περιστατικό με τον Σταύρο Ξαρχάκο αλλά στις δηλώσεις που έκανε για τη Δανάη Μπάρκα οι οποίες παρεξηγήθηκαν.

Η μπάλα όμως πήρε την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την Ιωάννα τούνη που μέχρι πρότινος θεωρούνταν φίλες.

Η γνωστή instagramer κατηγόρησε την παρουσιάστρια και την influencer ότι δεν την στήριξαν όταν εκείνη βιώνω δύσκολες στιγμές με τις περιπέτειες που είχε με την αστυνομία.

«Δε βγήκε μία Καινούργιου να υποστηρίξει. Που υποτίθεται κλαίει, κάθε φορά κλαίει αυτή, όποτε με δει από κοντά. Τρέχει το δάκρυ κορόμηλο. Εκεί δε μίλησε κανένας. Όλοι ήταν ουδέτεροι. Γιατί ήσασταν ουδέτεροι; Δεν ήσασταν σίγουροι, επειδή μπήκα και εγώ κρατητήριο; Αν δεν είχα μπει θα ήσασταν; Η Δανάη Μπάρκα; Γυναίκες ενωμένες. αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι. Ό,τι πιο ανθυγιεινό υπάρχει το αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι, αλλά όταν πνίγεται μία γυναίκα «κοιμηθείτε όλοι ήσυχοι γιατί εντάξει, μπορεί να έχει χ€σμένη την φωλιά της η Super Κική. Και μπορεί να έβαλα μπράβο. Και μπράβο να έβαλα μπράβο μου ρε μ#λ#κ€ς και καλά έκανα και τον έβαλα.

\[…] Κανείς δεν υποστήριξε. Η Τούνη; Πουθενά καμία Τούνη, που την έχω χιλιοϋποστηρίξει την κοπέλα. Χίλιες φορές. Κανένας τους. Πέρα από την Αλεξανδράκη, την Αλεξανδράκη που υποστηρίζει πάντα η κοπέλα και τους ράπερς. Που ανάθεμα και αν τους έχω δει μια δυο φορές στη ζωή μου».

Δείτε επίσης: Super Κική: «Ήταν επόμενο οι εκπομπές να κάνουν αβαβά! Ότι κακό έχω πάθει είναι από τα κ@λ@sites και τους κ@λ@δημοσιογράφους»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This