Η απάντηση της Καινούργιου στην Super Κική: «Κι αν έχει πέσει σε κάποια λάθη και ατοπήματα, ας τα συγχωρήσουμε καμιά φορά»

Must Read

Η Super Κική μέσα από το χειμαρρώδες βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube τα έβαλε με όλους και με όλα μιλώντας ανοιχτά για την μέχρι τώρα πορεία της για τους ανθρώπους πού της έβαλαν εμπόδια για αυτούς που την στήριξαν στις δύσκολες στιγμές αλλά και για αυτούς που της το έπαιζαν φίλοι αλλά δεν της στάθηκαν όταν έπρεπε.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha ενημερώθηκε μέσω των διαδικτυακών της φίλων για τα όσα είπε για εκείνη Instagramer και θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή της, ξεκαθαρίζοντας πώς δεν έχει δει το βίντεο που ανέβασε και πώς δεν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί της.

«Όσον αφορά στην Super Κική με ενημέρωσαν τα παιδιά στα social media ότι έχει δεχτεί έναν τεράστιο πόλεμο και ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube. Ανέφερε και μένα… ότι δεν μου μιλάνε κάποιοι άνθρωποι που εκτιμώ. Εγώ δεν έχω κάτι προσωπικά με την Super Κική αλλά μπορεί να έχω διαφωνήσει. Εννοείται ότι αν την δω έξω, θα της μιλήσω και μια χαρά.

Θέλω όλοι οι άνθρωποι να είναι καλά. Κι αν έχει πέσει σε κάποια λάθη και ατοπήματα, είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα, μέσα της είναι ένας καλός άνθρωπος. Εντάξει ρε παιδιά, ας τα συγχωρήσουμε καμιά φορά. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Μου μετέφεραν ότι νιώθει απομονωμένη, από μένα τουλάχιστον δεν ισχύει κάτι τέτοιο» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε πως μπορεί να μη συμφωνεί με τις τοποθετήσεις της Super Κικής ωστόσο θεωρεί πώς «έχουμε ανάγκη από τέτοιες φωνές, ακόμα κι αν μας φαίνεται υβριστική!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This