H συγκινητική ανάρτηση της Φωτεινής Δάρρα για τον ένα χρόνο από το θάνατο της μητέρας της

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση ενώ βρισκόταν στη σκηνή του J2US

Must Read

H Φωτεινή Δάρρα πριν από ένα χρόνο έχασε την μητέρα της κάτι το οποίο είχε ανακοινώσει όταν βρισκόταν στη σκηνή του J2US.

«Θα ήθελα το πρώτο live να το αφιερώσω στη μαμά μου, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες» είχε πει τότε η Φωτεινή Δάρρα όταν μοιράστηκε την μεγάλη απώλειά της.

Χθες το απόγευμα έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τον ένα χρόνο από το θάνατο της μητέρας της. Ανέβασε μια φωτογραφία της μαμάς της και στη λεζάντα έγραψε:

«Αυτά τα μάτια… ένα χρόνο έχω να τα δω. Έφυγες. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να είμαι ακέραιη, αντισυμβατική, ιδεολογική. Σε ευχαριστώ που με άφησες να σε αμφισβητήσω, με έκανες να διεκδικώ την ελευθερία μου και την αλήθεια, να παλεύω για το καλό και το διαφορετικό, να χορεύω στις χαρές και στις λύπες μου, να κλαίω γιατί δεν είναι ντροπή να πονάμε, να πέφτω και να σηκώνομαι. Αλλά πάνω από όλα με έμαθες να είμαι μαμά. Σ’ αγαπώ μανούλα. Δεν ξεχνιέσαι- και να ήθελες. #εναςχρονος #ημαμαμου #mymom #rip» 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This