Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μαίρης Χρονοπούλου 15 μέρες πριν το θάνατό της: Το παιχνίδι της μοίρας

Είχε βρεθεί στο Ηρώδειο να παρακολουθήσει την Ευανθία Ρεμπούτσικα από την οποία είχε ζητήσει να γράψει το ρέκβιεμ για την κηδεία της

Must Read

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή σήμερα 6 Οκτωβρίου και ώρα 14:12 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στα 90 της χρόνια καθώς μετά από πτώση μέσα στο σπίτι της δημιουργήθηκε ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλό της το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή της.

Η τελευταία της δημόσια έξοδος ήταν πριν περίπου 15 ημέρες, δηλαδή στις 19 Σεμπτεμβρίου όταν παραβρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει τη συναυλία της φίλης της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και φωτογραφήθηκε μαζί της όπως και με τον Μάριο Φραγκούλη. 

Εδώ να σημειώσουμε, πως πριν μερικούς μήνες, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε δηλώσει, πως είχε ζητήσει από την Ευανθία Ρεμπούτσικα να γράψει ένα ρέκβιεμ για την κηδεία της, καθώς διαισθάνεται πως έρχεται το τέλος της.

«Ο δικός μου πνευματικός θα πει τις προσευχές που λέω κάθε βράδυ κι όσα έχω διαλέξει και μετά θα με κάψουν. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου. Ζήτησα από την αγαπημένη μου φίλη Ευανθία Ρεμπούτσικα μία χάρη, να μου γράψει ένα μικρό ρέκβιεμ μουσικό. Θα έρθει στην Ριτσώνα και με το υπέροχο κόκκινο βιολί της θα μου παίξει αυτό το κομμάτι πριν από την καύση. Αισθάνομαι αυτοκράτειρα με αυτό και μου αρέσει» είχε δηλώσει στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ.

«Είχαμε βρεθεί Σάββατο βράδυ, τρώγαμε μαζί με μία παρέα στο σπίτι. Μου άρεσε όλο αυτό που είχε δηλαδή για τη ζωή και είχε τρομερή ζωντάνια, τρομερή δύναμη. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε. Δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε ότι θα γίνει αυτό το κακό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι της μίλησα, να έχουμε ελπίδα και να προσευχηθούμε γι’ αυτήν. Πήγα στο νοσοκομείο την είδα, τίποτα μόνο αυτό μόνο θα πω. Της είπα “είσαι δυνατή” και είναι δυνατή. Λίγο ησυχία, θέλω πάρα πολύ ησυχία γενικά σε όλο αυτό το γεγονός και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσεύχομαι γι’ αυτήν…Το μόνο που έχω να πω είναι να πάνε όλα καλά», είχε δηλώσει η Ευανθία Ρεμπούτσικα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This