Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Με τον Στάθη δεν είμαστε φίλοι και ούτε μπορούμε να γίνουμε»

«Είμαι ανοιχτή για έναν νέο έρωτα»

Must Read

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φαίνεται πως ξεπέρασε ήδη τον Στάθη Σχίζα, αφού μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» παραδέχτηκε πως: «Εννοείται ότι είμαι ανοιχτή για έναν νέο έρωτα, καλώς να έρθει, προς το παρόν είμαι μόνη μου όμως».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν να υπάρχει επανασύνδεση ανάμεσα σε εκείνη και τον Στάθη Σχίζα. Ο πρώην παίκτης του Survivor σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε τονίσει πως δεν έχει προσωπική ζωή λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων ενώ η επιχειρηματίας δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή της για όσα ακούστηκαν για εκείνη.

«Ενοχλήθηκα, δεν θέλησα να δώσω κάποια απάντηση, αλλά δεν μου αρέσει να ακούγονται ανακρίβειες και να βγαίνουν λανθασμένα συμπεράσματα για την ζωή μου. Από εκεί και πέρα έχουν βγει κάποια άρθρα τα οποία μιλάνε και κρυφές συναντήσεις και δεν ισχύουν».

Κλείνοντας η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ρωτήθηκε για το αν θα δώσει το παρών στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού του Στάθη Σχίζα, απαντώντας: «Δεν έχουμε κάποια επικοινωνία, δεν είμαστε φίλοι και ούτε μπορούμε να γίνουμε, αλλά οι σχέσεις μας πλέον είναι καλές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This