Το θα γίνει με τον πύργο του στη Ρουμανία μετά τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου

Ο πύργος αποτελεί εθνικό μνημείο

Must Read

Στα 61 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Αίαντας Μανθόπουλος, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Μετά τον θάνατό του προκύπτουν και ζητήματα με την περιουσία του και ειδικά με τον πύργο του στη Ρουμανία, τον γνωστό «Casa Cu Farfurii».

Για τον συγκεκριμένο πύργο υπήρξε εμπλοκή και στο θέμα του διαζυγίου του με την Στέλλα Τσιάτσιου, καθώς έφτασαν στα δικαστήρια για την διεκδίκησή του και τελικά το 2022 πέρασε στα χέρια του το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

 

Τον πύργο αγόρασε από κοινού το ζευγάρι το 2005 με χρήματα που είχαν μαζέψει αλλά και με ένα δάνειο που πήρε ο ηθοποιός. Όταν όμως ολοκληρώθηκε η αναπαλαίωσή του έμεινε κλειστό για πέντε χρόνια, όταν το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση.
Ο πύργος των 600 τμ ανακαινιζόταν με αργούς ρυθμούς, καθώς λόγο έχουν και οι ρουμανικές Αρχές, αφού το κτίριο αποτελεί εθνικό μνημείο στον δήμο της Σινάια περιοχή πόλο έλξης για την υψηλή κοινωνία της Ρουμανίας, αλλά και για χιλιάδες τουρίστες, λόγω του γνωστού χιονοδρομικού του κέντρου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This