Άννα Βίσση: «Έφτασα κοντά σε δεύτερο γάμο σαν μία κακή σκέψη, μία σκέψη απόγνωσης…»

Must Read

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Άννα Βίσση στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ α τετ» και μάλιστα ήταν άκρως αποκαλυπτική. Με αφορμή τα πενήντα χρόνια στο τραγούδι, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ γιόρτασε και τηλεοπτικά την επέτειο σε μία συνέντευξη-χείμαρρο.

Αρχικά αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της και την περίοδο που ξεκίνησε να νιώθει δημοφιλής, εξιστορώντας έναν τσακωμό που είχε με το Νίκο Καρβέλα.

«Πρώτη φορά το κατάλαβα τη χρονιά που μάλωνα με τον Καρβέλα γιατί μου έδωσε λαϊκά τραγούδια και ενώ τον πολεμούσε αυτός μου είπε πρέπει να πεις και αυτά για να σε βάλει ο Έλληνας στην καρδιά του. Μετά από αυτό τον δίσκο ένιωσα ότι “την έκανα”», παραδέχτηκε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Για την περίοδο που αποφάσισε να πάρει τις αποστάσεις της από το Νίκο Καρβέλα, τόνισε πως: «Ήταν μία ωραία, πικρή περίοδος. Ήταν ωραία γιατί ήθελα “να δω πώς είναι χωρίς τον Νίκο η ζωή μου”. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι πολύ συνδεδεμένοι μαζί, παθαίνουν ένα overdose και είπα πώς είναι να ζήσω χωρίς τον Νίκο. Δεν τον μίσησα ποτέ παρά στιγμιαία, όταν τσακωνόμασταν γιατί όταν τσακώνεσαι μισείς τον άλλον».

«Ζώντας το ήταν μία πικρή χολή, ένα κατακάθι και όταν συναντηθήκαμε ήταν ένα λυτρωτικό κλάμα, ότι καλά κάναμε και μείναμε ο ένας μακριά από τον άλλο γιατί δώσαμε ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο σημαντικοί είμαστε ο ένας στον άλλον», είπε για το διάστημα που ήρθαν και πάλι κοντά.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως είχε φτάσει πολύ κοντά στο να παντρευτεί για δεύτερη φορά, κάτι το οποίο, σύμφωνα με εκείνη, ευτυχώς δεν έκανε.

«Έφτασα κοντά σε δεύτερο γάμο σαν μία κακή σκέψη, μία σκέψη απόγνωσης, καθόλου ειλικρινής μέσα μου και θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Όχι μόνο σαν πράξη αλλά και σαν άτομο. Γενικά αφότου έκανα τον πρώτο γάμο, άρχισα να φιλοσοφώ το θέμα του γάμου», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον εθισμό της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα, με το αλκοόλ και τον τρόπο που τον ξεπέρασε, η Άννα Βίσση μίλησε ανοιχτά και αποκάλυψε πως βρισκόταν στο πλευρό της και ήταν εκείνη που πήρε τηλέφωνο στο κέντρο αποτοξίνωσης.

«Ήμουν εκεί, μαζί πήγαμε σε αυτό το κέντρο που θέλησε να μπει και να αποτοξινωθεί. Θυμάμαι πως όταν τηλεφώνησα για να το κλείσουμε, μου είπαν ότι “το ίδιο το παιδί πρέπει να έρθει εδώ, να υπογράψει και να πει ότι η ίδια το θέλει να το κάνει. Εσείς και να θέλετε, δεν μετράει η γνώμη σας”. Έτσι το αντιμετωπίζουν και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου. Πήγαμε εκεί και ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνην ειδικά», ανέφερε αρχικά η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

«Εγώ γενικά πιστεύω ότι είμαι ένας άνθρωπος, όχι σκληρός, αλλά αντέχω και πιστεύω ότι με την πίστη, με την υπομονή και με την θέληση να το περάσει, μέρα με τη μέρα που την έβλεπα να γίνεται καλύτερα, αυτό το πράγμα έσβησε οποιαδήποτε πίκρα και λύπη και στεναχώρια προϋπήρξε. Άλλωστε αν φιλοσοφήσουμε, η ευτυχία προκύπτει από τη λύση της δυστυχίας. Δεν έχουμε γεννηθεί να είμαστε ευτυχισμένοι συνεχώς. Δυστυχισμένοι είμαστε με τα υπαρξιακά μας θέματα και με τα προβλήματα που δίνει ο κόσμος στον καθένας μας. Και η λύση της δυστυχίας είναι η ευτυχία», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Πάλεψε με έναν δαίμονα. Έτυχε να ήμουν στην Αμερική τότε, που και να μην τύχαινε, θα πήγαινα, αλλά ο καθένας περνάει εθισμούς. Ποιος άνθρωπος δεν εθίζεται σε κάτι; Νομίζουμε πάντα ότι το να καταφύγουμε σε κάτι κακό θα μας λύσει τα άλλα μας προβλήματα. Είχα και ‘γω κάτι μικροπροβληματάκια αλλά εντάξει, μικρά», συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Άννα Βίσση στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη. «Σήμερα τηλεφωνηθήκαμε και μια δυο φορές μου μίλησε έτσι απότομα. “Να καταλάβεις, ότι τώρα που σου μιλάω έτσι εγώ εσένα, που το μετανιώνω, έτσι μου μιλάει κάθε μέρα εμένα ο Νίκος και τώρα καταλαβαίνω πως είναι να σου μιλάει το παιδί σου έτσι και να το συγχωρείς” μου είπε».

«Γιατί την συγχωρώ. Όχι γιατί είμαι απλά μάνα της. Βγαίνω λίγο από τον τίτλο μάνα και βλέπω ότι είναι ένα παιδί που έχει δυσκολευτεί, έχει ξεπεράσει πράγματα, δυνάμωσε και αυτή τη στιγμή είναι κάπου που είναι πραγματικά απασχολημένη, έχει εκνευρισμούς, έχει υπευθυνότητα να μεγαλώσει δυο παιδιά στην Αμερική και την καταλαβαίνω» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This