Τζούλια Νόβα: «Οι δάσκαλοι στο σχολείο μου έκαναν bullying επειδή ήμουν ξένη ακόμα και στη γυμναστική έπαιρνα 11»

«Και σε κάποια άλλα μαθήματα -μαθηματικά, φυσική, χημεία- που ήμουν άριστη, είχα ένα 13 κολλημένο» πρόσθεσε

Must Read

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για το bullying που βίωσε ως μαθήτρια το οποίο αιτιολόγησε ως ρατσισμό επειδή είναι αλλοδαπή.

«Ενώ ήξερα πάρα πολύ καλά ελληνικά, το γεγονός ότι ήμουν ξένη ήταν ένας λόγος για να μη μου βάζουν καλούς βαθμούς στο σχολείο. Μέχρι και στη ζωγραφική μου έβαζαν 11. Και όταν έλεγα γιατί, μου έλεγαν εσύ είσαι ξένη και δεν μιλάς ελληνικά. Τι σχέση έχουν τα ελληνικά με τη ζωγραφική;» είπε αρχικά.

«Στη γυμναστική όλοι είχαν 20 κι εγώ 11, που ήμουν πολύ καλή. Και σε κάποια άλλα μαθήματα -μαθηματικά, φυσική, χημεία- που ήμουν άριστη, είχαν ένα 13 κολλημένο. Όταν πήγαινε η μαμά μου και μάλωνε με τους καθηγητές, της έλεγαν ότι δεν μπορούμε να βάλουμε παραπάνω γιατί είναι ξένη και δεν μιλάει καλά ελληνικά. Έχω φάει bullying από δασκάλους και μου έχει κάνει κακό στην αυτοπεποίθησή μου» πρόσθεσε.

Όσο για το αν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί, η Τζούλια Νόβα είπε: «Δεν σκεφτόμαστε δεύτερο παιδάκι αυτή τη στιγμή. Και το ένα μου φαίνεται πολύ δύσκολο».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This