Νίκος Σούλης: «Δεν πιστεύω στο “ο, η, το”! Υπάρχουν δύο φύλα, το αρσενικό και το θηλυκό»

Η παρεξήγησε με το Νίκο Καρβέλα που δεν λύθηκε ποτέ!

Must Read

Ο Νίκος Σούλης είναι ένας πολύ καταξιωμένος σκηνοθέτης, είμαι μάλιστα ο άνθρωπος που κρυβόταν πίσω από την καμπάνια του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης, από την δεκαετία του 1990, εικονοποιεί ελληνικά τραγούδια με πρωταγωνιστές συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές.

Ένα από τα βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ήταν το τραγούδι «Φως» που ερμήνευσε η Άννα Βίσση, στο οποίο πρωταγωνιστούσε και ο ίδιος.

Για τις συνεργασίες που έχει κάνει κατά καιρούς μίλησε ο Νίκος Σούλης στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αποκάλυψε τον λόγο που δεν ξανασυνεργάστηκε με την Άννα Βίσση και το Νίκο Καρβέλα.

«Μου έχει τύχει, ας πούμε, να μου βρίσει κάποιος τη μάνα. Και άνθρωπος που δεν θαύμαζα κιόλας, που υποχρεωτικά τον έκανα. Ήταν σε ζωντανή παράσταση με πολλούς καλλιτέχνες, οπότε μαζί με τους άλλους ανέλαβα κι εκείνον», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Σούλης.

«Με τον Καρβέλα μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, που έγινε και η αφορμή να σταματήσω να δουλεύω με τη Βίσση. Είχε έρθει σε ένα γύρισμα, είχαμε κάνει άπειρες προσπάθειες να βρούμε ένα πλατό, ήταν Σάββατο, δεν έβρισκα συνεργείο… το ‘χαμε βάψει και μπαίνει στο πλατό και λέει: μου μυρίζει το χρώμα, δεν μπορώ να μείνω», περιγράφει αμέσως μετά ο σκηνοθέτης στον αέρα της ΕΡΤ.

«Ε και του λέω: έξω. Ήταν πολύ άδικο σαν συμπεριφορά. Δεν τα ξαναβρήκαμε ποτέ με τον Καρβέλα. Ήταν μία περίοδος που κάναμε πολύ μεγάλες επιτυχίες μαζί. Με την Άννα τα ξαναβρήκαμε αλλά δεν ξανασυνεργαστήκαμε. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να τον συγχωρήσω αλλά – για να είμαι και ειλικρινής – δεν με νοιάζει κιόλας στη συγκεκριμένη περίπτωση», τόνισε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε ατην την πολιτική ορθότητα ως προς τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και τις κοινωνικές μειονότητες γενικότερα.

«Σαφώς και γίνονται βήματα σήμερα αλλά νομίζω ότι πριν από 30-40 χρόνια ήμασταν πραγματικά απελευθερωμένοι σεξουαλικά. Μπορεί να μην ήταν επίσημη η ανοχή και η συμπερίληψη, σε κάθε γειτονιά υπήρχε ένα ΛΟΑΤΚΙ άτομο και το υποστήριζε», είπε αρχικά ο Νίκος Σούλης.

«Από την άλλη, όταν εμείς βγαίνουμε και λέμε: ο, η, το. Πρέπει να συγκρατηθούμε και λίγο, δεν πιστεύω σε αυτό. Σε έναν πολιτικό λόγο οφείλεις να τα κρατήσεις αυτά αλλά στην πραγματική ζωή οι πόλοι είναι δύο: αρσενικό-θηλυκό. Τώρα το πώς συμπεριφέρεται το αρσενικό και το θηλυκό, μπορεί να το κάνει όπως θέλει. Υπάρχουν όμως δύο φύλα», σημειώνει ο σκηνοθέτης των επιτυχημένων μουσικών video clips.
«Το θέμα δεν είναι να προσέχουμε τι λέμε αλλά αυτό να βγαίνει από μέσα μας. Αν αυτή η βασική αρχή υπάρχει σε κάθε άνθρωπο, δεν υπάρχει ούτε το politically correct ούτε τίποτα. Με τον γάμο του Κασσελάκη που μπαινόβγαινα σε ταξί, ο Θεός κι η ψυχή μου τι άκουσα… έβλεπες εκεί την πραγματική ταυτότητα της κοινωνίας», υπογραμμίζει ο Νίκος Σούλης.
«Οικογένειες που έχουν δύο γονείς του ίδιου φύλου τι θα τις κάνουμε; Θα τις εξαφανίσουμε; Το θέμα είναι να είμαστε όλοι οι πολίτες ισότιμοι απέναντι στο Σύνταγμα. Είμαι αισιόδοξος όμως. Έτσι κι αλλιώς η παγκόσμια κοινότητα πιέζει ή τουλάχιστον η ευρωπαϊκή για την Ελλάδα», επισημαίνει ο Νίκος Σούλης για το θέμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This