Αδερφός του Σταμάτη Γαρδέλη: «Το σύστημα δεν τον υποστήριξε γιατί ο Σταμάτης ήταν καθαρός άνθρωπος»

«Ξαφνικά πήγε, όχι, δεν ήθελε να μας ανησυχήσει προφανώς… Όταν ήταν μέσα, μετά το έμαθα…»

Must Read

Στην Α’ ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί βρίσκεται ο Σταμάτης Γαρδέλης για να ζητήσει βοήθεια σχετικά με τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε.

Η ψυχική του υγεία έχει κλονιστεί εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Ο γνωστός ηθοποιός παραμένει στην κλινική και του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή.

Για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», ο αδερφός του ηθοποιού, Αποστόλης Γαρδέλης όπου δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Κάποια φάση άσχημη πέρασε, πήγε εκεί, τώρα πιστεύω θα συνέλθει… Περαστικό είναι, ήταν περαστικό, κάποιες στιγμές που μας πιάνει όλους, δε μας πιάνει; Ένα άγχος, ένα αυτό, εντάξει, πιστεύω μια χαρά θα πάει… Όπως πονάει το χέρι σου, πονάει το πόδι σου, κάποια στιγμή στραβώνει το μυαλό σου! Κάποιοι άνθρωποι που είναι πιο ευαίσθητοι, τους πειράζει πιο πολύ».

«Πρόκειται για αδικία μεγάλη! Ένα μπάχαλο είμαστε! Οι νόμοι είναι σαν τον ιστό της αράχνης, πιάνει μόνο τους μικρούς. Αυτά τα έχει πληρώσει ο Σταμάτης, ό,τι έχει κάνει, προσπαθεί με το νόμιμο τρόπο να βγάλει μια άκρη γιατί τον έχουνε μπλέξει τελείως με τις μ@@@@@ τους! Λες και έχει κάνει καμιά βίλα, ένα μικρό σπιτάκι είναι! Πιεζόταν, ε βέβαια γιατί είναι κόπος… Ένα σπιτάκι, μικρό μόνος του το είχε φτιάξει με πολύ προσωπική δουλειά και εγώ τον είχα βοηθήσει, δεν έκανε κανένα έγκλημα πια! Τι μ@@@@@…» πρόσθεσε.

«Ξαφνικά πήγε, όχι, δεν ήθελε να μας ανησυχήσει προφανώς… Όταν ήταν μέσα, μετά το έμαθα… Μου έφυγε το βάρος γιατί λέω εκεί που θα πάει τώρα, είναι ειδικοί άνθρωποι προφανώς… Το σύστημα δεν τον υποστήριξε γιατί ο Σταμάτης ήταν καθαρός άνθρωπος! Δεν ήταν ούτε γλείφτης, ούτε ρουφιάνος… Δεν ταίριαζε απόλυτα σ’ αυτό το κ@@@σύστημα! Το πάλευε, καλός ηθοποιός είναι αλλά τι να πω τώρα… Είναι και αυτάρκης ο Σταμάτης, δεν είναι κανένας τύπος να θέλει πολλά λεφτά να κάνει την μεγάλη ζωή, εντάξει… Ζούσε όπως ζει ο μέσος Έλληνας με δυσκολίες, με οικονομικά προβλήματα αλλά ζούσε, εντάξει…» κατέληξε ο αδελφός του Σταμάτη Γαρδέλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This