Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Το μονόπετρο που μου χάρισε ο σύντροφός μου κάνει 13.500 ευρώ»

«Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ» είπε μεταξύ άλλων

Must Read

Η αντίστροφη μέτρηση για το γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει ξεκινήσει και η μέλλουσα νύφη μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» για το νυφικό, το μακιγιάζ, το γαμπριάτικο κοστούμι, τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στο γάμο της, το κάρμα που τη δένει με τον σύντροφό της και τα ακριβά δώρα που της έχει κάνει ήδη ο γιατρός μέλλον σύζυγός της.

«Στον γάμο μου θα με βάψει η make up artist της Ναόμι Κάμπελ. Μου έκανε μόνη της την πρόταση, όταν είδε πως παντρεύομαι. Εγώ διάλεξα το κοστούμι του Νεκτάριου, θα είναι μπλε σκούρο. Δεν ξέρω με ποιο τραγούδι θα μπούμε, θα είναι κι οι Vegas εκεί και βασικός τραγουδιστής ο Τριαντάφυλλος», είπε.

«Θα καλέσω όλους τους Survivors. Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν θα έρθει, γιατί θα είναι στο εξωτερικό, αλλά και στα γενέθλιά μου που τον κάλεσα, δεν ήρθε. Δεν θα καλέσω την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά θα καλέσω τον Στάθη και τον Αριστομένη» είπε για τους καλεσμένους.

«Έχω πολλά κοινά με τον σύζυγό μου, είναι το κάρμα μου. Ο Νεκτάριος μου έχει πει ότι θέλει να γίνω η μητέρα των παιδιών του» πρόσθεσε.

«Ο σύντροφός μου στην αρχή είχε μπλοκάρει με τη δημοσιότητα, δεν έχει συνηθίσει να βλέπει τον εαυτό του στα περιοδικά. Ο Νεκτάριος είναι ευσυγκίνητος, με κοιτάει, μου λέει πόσο όμορφη είμαι και μετά, κλαίει. Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ. Το μονόπετρο που μου χάρισε κάνει 13.500 ευρώ» είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This