GNTM: Πρώην παίκτριες μπαίνουν απόψε στο παιχνίδι, αναστατώνοντας τις top 9! (video)

Must Read

Μετά την αναπάντεχη εξέλιξη στο επεισόδιο της Δευτέρας, όπου, τελικά, δεν υπήρξε αποχώρηση καμίας παίκτριας, η Μαρία Μιχαλοπούλου, κάτοχος της καλύτερης φωτογραφίας, περιμένει με αγωνία να ενημερωθεί για το αβαντάζ της στο αποψινό επεισόδιο, με σκοπό να το εκμεταλλευτεί καταλήλως (και… ο νοών νοείτω!)

Ένα casting για το γνωστό περιοδικό μόδας «Madame Figaro» αποτελεί τη σημερινή αποστολή των top 9, οι οποίες, περιμένοντας την ανακοίνωσή της, ζουν αμέριμνες στιγμές στο σπίτι του GNTM, καθώς αποφασίζουν να… δραματοποιήσουν τις αγαπημένες τους σκηνές από βιβλία!

Οι εκπλήξεις, ωστόσο, συνεχίζονται, καθώς στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια θα συναντήσουν παλιές τους συμπαίκτριες και η είδηση των επιστροφών λαμβάνει ποικίλες αντιδράσεις.

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΕΠ #23

Τα 12, πλέον, υποψήφια μοντέλα ποζάρουν για ένα cover try του Madame Figaro, στο φακό του Χρήστου Πρεντουλή, με τη Μαρία να έχει ως αβαντάζ την καθοδήγηση της Βίκυς Καγιά στις πόζες της.

Δείτε επίσης: Αναπάντεχη ανατροπή στο GNTM: Τρεις παίκτριες μαζί στη «σέντρα» για αποχώρηση από το παιχνίδι! (video)

Ποια δεν θα καταφέρει να αποδείξει ότι είναι «κορίτσι εξώφυλλου» και θα αποχαιρετίσει την ευκαιρία για τον επίζηλο τίτλο;

Δείτε το trailer του 24ου επεισοδίου: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This