Γιάννης Στάνκογλου: Όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη νέα του σχέση

Must Read

Πριν λίγους μήνες ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πως εδώ και τρία χρόνια έχει χωρίσει με την σύζυγό του Αλίκη Δανέζη-Knutsen. 

Δείτε επίσης: Γιάννης Στάνκογλου: Ο λόγος που κράτησα κρυφό το διαζύγιό μου

Παρά τις φήμες που το ήθελαν να έχει συνάψει σχέση με μία συνάδελφό του, σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Τίνα Μεσσαροπούλου, ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως έχει προχωρήσει τη ζωή του και στο πλευρό του βρίσκεται μία δημοσιογράφος-παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του «Happy Day» ωστόσο δεν θέλησαν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

«Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα. Ξέρουμε ότι είναι με μια πολύ ωραία γυναίκα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άσχετα αν το αποκάλυψε τώρα. Είναι 2-3 χρόνια. Φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα πρόσωπο αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο, δεν είναι η ηθοποιός με την οποία συμπρωταγωνιστούσε. Δεν θα πω συγκεκριμένο χώρο αλλά η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση. Είναι στον χώρο μας», αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ. Αν ισχύει αυτό που μου έχετε πει είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, ταιριάζουν και είναι ένα πολύ φωτογραφίσιμο ζευγάρι», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This