Σοφία Μουτίδου: «Ο γιος σου δεν πρόκειται να γίνει ομοφυλόφιλος αν πάει αντί για καράτε, χορό»

«Ξεκόλλα! Δεν θα γίνει ομοφυλόφιλος αν του μάθεις την ενσυναίσθηση ή την ευαισθησία, κατάλαβες;» είπε απευθυνόμενη στον κάθε γονέα

Must Read

Η Σοφία Μουτίδου, με ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο You Tube θέλησε να πει στους γονείς «Πώς να μη μεγαλώσετε τον γιο σας!!!» Σε αυτό το βίντεο, η ηθοποιός απευθύνεται στους γονείς που προτρέπουν τους γιους τους να ασχοληθούν με «επιθετικά αθλήματα προκειμένου να μη γίνουν ομοφυλόφιλα».

«Λέμε σε ένα παιδί να γραφτεί στο καράτε, ποδόσφαιρο, σκοποβολή, τόξο, τι θέλεις; Ανάμεσα στα 10 πιο επιθετικά αθλήματα, τι θέλεις εσύ; Όταν το αγόρι από μικρό είναι δεσμευμένο στα εξής 2 αθλήματα, ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, και να θέλει να κάνει χορό, δεν ξέρουμε αν θα το πει. Και να θέλει να κάνει ζωγραφική, δεν ξέρουμε αν θα το πει. Κι αν το πει, μήπως θεωρηθεί περίεργο; Κι από ποιους; Από τους τρίτους ή από τη μαμά και τον μπαμπά, οι οποίοι θα έχουν κι ένα μεγάλο άγχος, θα καταπίνουν ένα μαγκάλι κάρβουνα αν δουν ότι στο παιδί τους αρέσει να κάνει κομμώσεις στις κούκλες…» είπε η κωμικός.

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτά έχουν συνδεθεί με μία κακώς εννοούμενη μη αρρενωπότητα, τα οποία έχουν πολύ κρυφό φόβο ότι το παιδί είναι ομοφυλόφιλο. Όλος αυτός ο τσαμπουκάς, όλο αυτό το ξερόγκαζο, η επιθετικότητα και η βία, μήπως εμφυσούμε με κάθε δυνατό τρόπο στο παιδάκι κι ο λόγος είναι ένας; Να μην είναι ομοφυλόφιλο; Ίσως εκείνο το έρμο το παιδάκι που πρέπει να κάνει πολεμικές τέχνες, καράτε, ποδόσφαιρο, φτυσίδι, μπουνιές και ξύλο και μετά στην ενήλικη ζωή του θα πρέπει να τα αποτάξει αυτά – γιατί ποτέ δεν κατάλαβε ότι η πολεμική τέχνη έχει ειρηνικό σκοπό – με ποιο μαγικό τρόπο θα μεταλλαχθεί το παιδί αυτό σε κάποιον που έχει τρυφερότητα, κατανόηση, είναι υποστηρικτικός, ακούει;».

«Μανάδες γεμάτες πληγές που τα παιδιά τους δεν έχουν κάνει οικογένεια, φαρμακωμένες που τα παιδιά δεν κατάφεραν να διαλυθούν όπως οι ίδιες… Μανάδες που το παιδί τους είναι ομοφυλόφιλο, αλλοπρόσαλλες γυναίκες που δίνουν τόση προτεραιότητα στα δικά τους θέλω, που καταντάει να είναι εγκληματικό. Μη φοβάστε! Οι άνθρωποι δεν βγαίνουν ομοφυλόφιλοι, ούτε γίνονται ομοφυλόφιλοι, ούτε φυτρώνουν ομοφυλόφιλοι. Είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν πρόκειται να γίνει ομοφυλόφιλος αν πάει αντί για καράτε, χορό. Ξεκόλλα! Δεν θα γίνει ομοφυλόφιλος αν του μάθεις την ενσυναίσθηση ή την ευαισθησία, κατάλαβες; Ούτε έγινε ομοφυλόφιλος επειδή τον είχες ευαίσθητα σε όλη σου τη ζωή, δεν γίνεται κάποιος» σχολίασε σε άλλο σημείο του βίντεο.

Η Ελένη Χατζίδου, μέσα από την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει, αν και έχει κόρη και όχι γιο, τοποθετήθηκε λέγοντας πως η Σοφία Μουτίδου, πήγε να κάνει ένα υποστηρικτικό βίντεο για τους ομοφυλόφιλους όμως τελικά έκανε πολλά λάθη. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου που είπε ότι αφ’ενός ο τίτλος του βίντεο αποτελεί υπόδειξη και αυτό είναι λάθος και αφ’ετέρου είπε ότι τα αθλήματα δεν χωρίζονται σε επιθετικά και μη, αν χαρακτηρίσεις τους αθλητές των πολεμικών τεχνών “επιθετικούς” τους προσβάλλεις.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This