Γιορτινοί celebrities χωρισμένοι στα δύο

Τα events που συγκέντρωσαν φλας και επωνύμους

Must Read

Δύο λαμπερά openings μαγνήτισαν τα πλήθη των celebrities στην κοσμική Αθήνα. Με ένα λαμπερό fashion party που οργανώθηκε από την εταιρία του Χάρη Σιανίδη Beautiful People, η γνωστή επιχειρηματίας Μαρία Δαμπάνη υποδέχτηκε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Runway Project Clothing, στο Περιστέρι, φίλους, συνεργάτες, εκπροσώπους του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου, αλλά και πολλές fashionistas που εδώ και χρόνια στηρίζουν το αγαπημένο τους luxury clothing & accessories brand.

Στηβ Μιλάτος, Κώστας Κοκκινάκης

Την εορταστική ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν τα εντυπωσιακά μπαλόνια και το open wagon bar με τα ιδιαίτερα κοκτέιλ που απολάμβαναν όσοι βρέθηκαν στην κατάμεστη Βασιλέως Αλεξάνδρου. Η Ιωάννα Μαλέσκου, η Μαρία Κορινθίου, ο Λάκης Γαβαλάς, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Μάνος Ιωάννου, ο Στηβ Μιλάτος, η Nelly Rai και η Στέλλα Γιαμπουρά ήταν μεταξύ των διασημοτήτων που βρέθηκαν εκεί, με τα φλας ν’ αστράφτουν πάνω τους.

Μαρία Κορινθίου, Μαρία Δαμπάνη, Ιωάννα Μαλέσκου
Στέλλα Γιαμπουρά

Στο μεταξύ, ο beauty expert Δημήτρης Σταματίου εγκαινίασε κι αυτός την μπουτίκ καλλυντικών που φέρει το όνομά του, στην οδό Χάρητος, στο Κολωνάκι. Το κλίμα ήταν κι εκεί ιδιαίτερα εορταστικό και ο χώρος γεμάτος χρώματα και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Η Βάσω Κολλιδά, η Γωγώ Αποστολέλλη, η Κατερίνα Ευαγγελινού, ο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, η Υβόννη Ντόστα, η Τζούλια Κόλλια, η Τζένη Τζιβεριώτη, η Ελευθερία Παντελιδάκη και η Αποστολία Ζώη έδωσαν το «παρών». Παρούσα εκεί και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία «χτύπησε» εις διπλούν στην κοσμική Αθήνα.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Τζούλια Κόλλια
Αποστολία Ζώη
Κατερίνα Ευαγγελινού, Γωγώ Αποστολέλλη, Βάσω Κολλιδά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This