Έλενα Τοπαλίδου για την χορευτική κίνηση στο ιερό: «Ήταν μια συμβολική κίνηση! Σαν ένα φτερό που αγκάλιαζε τον Νίκο»

«Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε κι άλλα παιδάκια, αλλά δεν πέτυχε! Σήμερα πήρα αγκαλιά ένα μωρό και έκλαιγα μετά»

Must Read

Μετά δεσμά του γάμου ενώθηκαν, έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας, η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής. Τη νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο 16χρονος γιος τους, ο Πέτρος.

Το ζευγάρι ήταν πολύ ευτυχισμένο και ο γάμος τους συζητήθηκε ποικιλοτρόπως. Αυτό όμως που έκανε περισσότερη εντύπωση και προκάλεσε αντιδράσεις, ήταν η χορευτική κίνηση που έκανε η γνωστή χορεύτρια κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, με πολλούς να υποστηρίζουν πως ήταν ασέβεια προς τον θεσμό της εκκλησίας.

Η Έλενα Τοπαλίδου, έγραψε χαριτολογώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως: «Θεούλη μου… δεν θα ξανακάνω αραμπέσκ στο σπίτι σου. Θα κάνω μόνο στο δικό μου».

Για το συγκεκριμένο θέμα κλήθηκε να μιλήσει η σύζυγος του ηθοποιού χθες στην εκπομπή «Γεια σου» και δεν δίστασε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντας πως: «Πραγματικά στις εκπομπές λένε ό,τι θέλουν, αλλά δεν τους αδικώ, γιατί δεν γνωρίζουν από χορό. Ήξερα ότι έγινε μεγάλη αναπαραγωγή για τον γάμο μας αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει θέμα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη που είχα δίπλα μου τον γιο μου και τον άντρα μου».

«Ήταν ένας πολύ χαρούμενος γάμος με πολλή αγάπη και χιούμορ. Την ώρα που είπε ο ιερέας “Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα”, χωρίς να το σχεδιάσω, μου βγήκε μία αυθόρμητη κίνηση. Δεν ήταν πιρουέτα, όπως είπαν πολλοί. Ήταν μια συμβολική κίνηση.

Σαν ένα φτερό που αγκάλιαζε τον Νίκο. Απλά σήκωσα το πόδι και φάνηκε σαν πιρουέτα, όλοι γέλασαν αυτή τη στιγμή, ακόμη και οι ιερείς. Μετά τον γάμο θέλω να αποτραβηχτώ, έχω ανάγκη να ηρεμήσω λίγο», εξήγησε στην συνέχεια.

Για την ξεχωριστή εκείνη ημέρα μίλησε η Έλενα Τοπαλίδου στο περιοδικό «Glow» και αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να παντρευτεί με τον αγαπημένο ηθοποιό μετά από τόσα χρόνια σχέσης και έχοντας ένα παιδί 16 ετών, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της για δεύτερο παιδί.
«Ο Πέτρος είναι συγκλονιστικός άνθρωπος, ο οποίος γεννήθηκε για να μου δείξει πόσο όμορφα μπορεί να γίνονται τα πράγματα. Δε μου έχει επιτρέψει ποτέ να αναρωτηθώ αν δεν έχω κάνει κάτι καλά. Είναι τόσο δυνατός, ανεξάρτητος, ήρεμος, ελεύθερος, δημιουργικός. Καταρχάς, να πω ότι τον Πέτρο πιστεύω ότι δεν τον γνωρίζω. Ούτε ότι εγώ τον φτιάχνω. Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος πατέρας, εγώ είμαι αυτή που είμαι, αλλά πλέον το παιδί μας πλάθει τον χαρακτήρα του μόνο του με αυτά που του έχουμε δώσει. Και πάντα μας εκπλήσσει!» αναφέρει η βραβευμένη χορεύτρια για τον γιο της.
«Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε κι άλλα παιδάκια, αλλά δεν πέτυχε. Και τώρα, αν μπορούσα, θα θέλαμε να κάνουμε άλλο ένα, πολύ. Κάθε παιδί, κάθε οικογένεια είναι ένας άλλος πλανήτης στο σύμπαν. Εγώ με τον Πέτρο αυτήν τη στιγμή νιώθω κάτι πέρα από πληρότητα και ο πόνος μου για ένα ακόμη παιδί δεν είναι για εμάς, αλλά γιατί θα ήθελα πολύ να έχει ένα αδερφάκι. Γιατί δεν έχει ούτε ξαδερφάκι. Αλλά ο ίδιος μπορεί και βρίσκει φίλους καρδιακούς, οπότε κάποια στιγμή σταμάτησα να αγχώνομαι και γι’ αυτό. Αλλά, ναι, θα ήθελα πάρα πολύ. Σήμερα πήρα αγκαλιά ένα μωρό και έκλαιγα μετά», εξομολογήθηκε η σύζυγος του Νίκου Κουρή.
«Στην πραγματικότητα στην ερώτηση “γιατί παντρευτήκατε τώρα” δεν έχω απάντηση. Είναι γιατί τώρα είμαστε αυτοί που παντρεύτηκαν και τότε ήμασταν αυτοί που δεν παντρευτήκαμε. Έχει να κάνει με τη στιγμή. Το έχω πολύ ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό μου. Δεν είχα ονειρευτεί τίποτα σε concept γάμου. Ήθελα πολύ να παντρευτώ τον Νίκο, να περάσουμε όμορφα, να τρελαθούμε στον χορό με τον Πέτρο στο γλέντι. Το μόνο άγχος μου ήταν να κυλήσει όμορφα η μέρα χωρίς να στεναχωρηθεί κανένας αν κάτι δεν πέτυχε, γιατί ήταν πολύς ο κόσμος. Εγώ πέρασα υπέροχα! Τώρα βλέπω στολισμένα παντού και δε σκέφτομαι πολύ τα Χριστούγεννα, αλλά περισσότερο τον γάμο» αναφέρει επίσης η Έλενα Τοπαλίδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This