Η Έλενα Τοπαλίδου έκανε μια πιρουέτα κατά τη διάρκεια του θρησκευτικού της γάμου και σε κάποιους δεν άρεσε

Για ορισμένους ήταν μια ασέβεια ως προς το θεσμό της εκκλησίας

Must Read

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο μετά από 18 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει ένα γιο τον Πέτρο που σήμερα είναι 16 ετών, στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Μάλιστα τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο γιος της. Στο μυστήριο έδωσαν το παρών πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του ζευγαριού.

Αυτό όμως που έκανε αίσθηση ήταν ότι η χορεύτρια στο επάγγελμα Έλενα Τοπαλίδου, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, πραγματοποίησε μια πιρουέτα, κάτι που σε μερικούς άρεσε, σε ορισμένους άλλους όμως όχι, καθώς το θεώρησαν ασέβεια προς τον θεσμό της εκκλησίας. Επίσης όπως υποστήριξαν πρέπει ο καθένας να δείχνει σεβασμό μέσα σε έναν ναό, διαφορετικά ο καθένας θα μπορεί να μπαίνει και να κάνει ότι του κατέβει. Όσοι είχαν την αντίθετη άποψη, ότι δηλαδή καλά έκανε και εκφράστηκε με μια χορευτική κίνηση, επιχειρηματολόγησαν λέγοντας πως πρώτα η εκκλησία και οι ιερείς να κοιτάξουν τα δικά τους κρίματα και στη συνέχεια να ενοχληθούν από μια καλλιτεχνική έκφραση μέσα στο ναό.

Μάλιστα η Δανάη Μπάρκα θέλησε να μιμηθεί την πιρουέτα της Έλενας Τοπαλίδου στο πλατώ και έκανε κι εκείνη το ίδιο ζωντανά στον αέρα της εκπομπής της:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This