«Έβρεξε» κουφέτα το 2023 στην ελληνική showbiz – Οι γάμοι της χρονιάς

Must Read

Πολλοί οι γάμοι φέτος στην ελληνική showbiz. Και ο γαμήλιος «μπαξές» είχε απ’ όλα: θρησκευτικά μυστήρια που τελέστηκαν εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων, γάμους-έκπληξη, που δεν τους περιμέναμε, αλλά και άλλους, τους οποίους περιμέναμε πολύ! Ετσι, ειδικά από το καλοκαίρι και μετά οι γάμοι της showbiz ήταν πολλοί!

Ενα από τα πρώτα διάσημα ζευγάρια που επισημοποίησαν τη σχέση τους ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς, οι οποίοι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο Δημαρχείο Ραφήνας. Οι δυο τους, μάλιστα, κατάφεραν τελικά αυτό που ήθελαν: Να κρατήσουν τον γάμο τους μακριά από τα μέσα ενημέρωσης, αφού ο σύντροφος της παρουσιάστριας δεν αγαπά καθόλου τα φλας.

Αννα Πρέλεβιτς, Νικήτας Νομικός

Το Σάββατο 27 Μαΐου η Αννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ανέβηκαν τα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου, στο Κολωνάκι. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της, τον θρύλο του μπάσκετ Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ η αδελφή του γαμπρού Δούκισσα Νομικού εκτέλεσε χρέη παράνυφης μαζί και με την αδελφή της Αννας, Τέα Πρέλεβιτς.

Την ίδια μέρα, στις 27 Μαΐου δηλαδή, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και ο Πάνος Μουζουράκης με την όμορφη φαρμακοποιό Μαριλού Κόζαρη. Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, στην Αίγινα, με έξι κουμπάρους και πάνω από 500 καλεσμένους, ανάμεσά τους και πολλούς celebrities, όπως η κολλητή της νύφης Κατερίνα Καινούργιου και οι φίλοι του γαμπρού Κωστής Μαραβέγιας και Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Πάνος Μουζουράκης, Μαριλού Κόζαρη

Διπλός celebrity γάμος έγινε και στις 30 Ιουνίου. Από τη μια, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης αποφάσισαν αυθόρμητα να ενωθούν και με θρησκευτικό μυστήριο, λίγη ώρα μετά τη βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους Αλεξάνδρας, που πραγματοποιήθηκε στη Σαρωνίδα. Από την άλλη, ο Σπύρος Πώρος ντύθηκε γαμπρός στο Λονδίνο, κάνοντας επισήμως σύζυγό του την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Μαντζουράνη. Λίγες ημέρες νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 17 Ιουνίου, είχε παντρευτεί και ο Μιχάλης Ζαμπίδης με την αγαπημένη του Μαρία Καρολίνα Ντάσιου. Ο γάμος τους έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στη Γλυφάδα, ενώ αμέσως μετά το πρώτο μυστήριο ακολούθησε και δεύτερο, με το ζευγάρι να βαφτίζει τις δίδυμες κόρες του.

Τον σύντροφό της Στέλιο Βλατάκη παντρεύτηκε η Ευγενία Δημητροπούλου το απόγευμα της Κυριακής 27 Αυγούστου. Η ηθοποιός και ο νευροχειρουργός αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης, αγάπης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού και ανθρώπων, φίλων και συγγενών τους. Το ζευγάρι είχε κάνει και πολιτικό γάμο στο παρελθόν, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει στην υιοθεσία της κόρης του, η οποία βαφτίστηκε την ίδια μέρα, παίρνοντας το όνομα Ευαγγελία.

Ευθύμης Ζησάκης, Χρύσα Παπαλελούδη

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Καψάλης επισημοποίησε τη σχέση του με την αγαπημένη του Γιώτα Κοκκίνη στον τόπο καταγωγής του, τη Ζίτσα Ιωαννίνων. Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά, παντρεύτηκε αρχικά με πολιτικό γάμο πριν από μερικά χρόνια και φέτος συνδύασε το θρησκευτικό μυστήριο με τα βαφτίσια του γιου του, Σταύρου. Την ίδια Κυριακή στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο Λαγονήσι, ενώθηκαν με τα γαμήλια δεσμά ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης και η αγαπημένη του Χρύσα Παπαλελούδη έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, που κατέληξαν σε μια εντυπωσιακή πρόταση γάμου στη Βερόνα της γειτονικής Ιταλίας.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» Ευαγγελία Συριοπούλου και ο οικονομολόγος σύντροφός της Στράτος Πατσατζής επισημοποίησαν τη σχέση τους έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση του γιου τους, Νικόλα, τον οποίο βάφτισαν την ίδια μέρα, στις 5 Σεπτεμβρίου, στο Κτήμα Μελισσουργού.

Ευαγγελία Συριοπούλου, Στράτος Πατσατζής

Τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 9 Σεπτεμβρίου δηλαδή, ο Stan παντρεύτηκε την όμορφη δικηγόρο (και εκλεκτή της καρδιάς του!) Βέρα Σωτηροπούλου. Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό κύκλο στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Δέτη, στην Πάρο, τόπο καταγωγής του τραγουδιστή.

Stan, Βέρα Σωτηροπούλου

Στις 16 Σεπτεμβρίου η Τζένη Μελιτά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του επί εννέα χρόνια αγαπημένου της Σπύρου Μαργαρίτη, με το χαρμόσυνο νέο να γίνεται γνωστό μέσα από τα Instagram stories του συμπαρουσιαστή της νύφης στην ΕΡΤ, Φώτη Σεργουλόπουλου.

Τζένη Μελιτά, Σπύρος Μαργαρίτης

Πρωτοσέλιδος γάμος ήταν αυτός του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση, που τελέστηκε στις 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, παρουσία περίπου 500 καλεσμένων. Στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε ο νικητής του πρώτου «Survivor», στον Σκάι, γνωστός και ως Ντάνος, αφιέρωσε ένα ζεμπέκικο στη μητέρα του Ράνια, η οποία την ίδια ώρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας παλεύοντας με τον καρκίνο. Την επόμενη μέρα έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, με τη μεγάλη χαρά του γιου της για τον γάμο του να μετατρέπεται σε οδύνη για τον χαμό της.

Γιώργος Αγγελόπουλος, Δήμητρα Βαμβακούση

Η Σίσσυ Τουμάση και ο Αργύρης Πανταζάρας παντρεύτηκαν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου κάτω από άκρα μυστικότητα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης. Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha «Ο παράδεισος των κυριών» και η κούκλα σύντροφός του, που παίζει στο «Προξενιό της Ιουλίας» στο ίδιο κανάλι, προσπάθησαν να κρατήσουν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η είδηση αποκαλύφτηκε τελικά μέσα από πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso», που έγινε viral.

Σίσσυ Τουμάση, Αργύρης Πανταζάρας

Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στις Αχαρνές, ο Γιωρίκας Πιλίδης. Επειτα από εφτά χρόνια σχέσης, ο αθλητής ελεύθερης πάλης και πρώην παίκτης του «Survivor» έκανε το επόμενο βήμα με τη σύντροφό του Ολγα Καρπουζίδου, επισημοποιώντας το ειδύλλιό τους με παπά και με κουμπάρο.

Πέτρος Κόκκαλης, Δήμητρα Ματσούκα

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ανέβηκαν τα σκαλιά του Iερού Nαού Αγίου Νικόλαου Ραγκαβά, στο κέντρο της Αθήνας, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, υπό άκρα μυστικότητα. Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και η λαμπερή πρωταγωνίστρια, οι οποίοι είναι ζευγάρι εφτά χρόνια, προσπάθησαν αρχικά να… μπερδέψουν τα media, αφήνοντας να διαρρεύσει πως ο γάμος τους θα γινόταν λίγες ημέρες αργότερα. Ωστόσο, δεν κατάφεραν τελικά να αποφύγουν τα φωτογραφικά φλας.

Νίκος Κουρής, Ελενα Τοπαλίδου

Ο Νίκος Κουρής και η Ελενα Τοπαλίδου, από την άλλη, καλοδέχτηκαν τους φωτογράφους όταν ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου. Το ζευγάρι είναι μαζί 18 χρόνια και έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 16χρονο σήμερα Πέτρο Κουρή, ο οποίος ήταν εκείνος που παρέδωσε τη νύφη μητέρα του στον γαμπρό πατέρα του!

Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Νεκτάριος Λεμονίδης

Ο τελευταίος celebrity γάμος του 2023 δεν ήταν άλλος από αυτόν της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου. Η πρώην παίκτρια του «Survivor» και επιχειρηματίας παντρεύτηκε τον γιατρό της καρδιάς της ακριβώς όπως το είχε σχεδιάσει: στον εξωτερικό χώρο του εντυπωσιακού Πολυχώρου Ονείρων, στο Μαρκόπουλο, παρά το τσουχτερό κρύο. «Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στα 50.000 ευρώ. Τα έχει πληρώσει ο Νεκτάριος, είναι κιμπάρης, είναι γαλαντόμος, δεν κάνει παζάρια. Δεν μου έχει πει ποτέ “όχι”, μου τα κάνει όλα. Με έχει βασίλισσα» δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι λίγες ημέρες προτού βάλει στεφάνι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This