Μαίρη Συνατσάκη-Ίαν Στρατής: Η καθιερωμένη εορταστική φωτογραφία με την κόρη τους με τάλε κουάλε πυζάμες

Δεύτερες γιορτές με την Ολίβια, δεύτερη επετειακή φωτογραφία του ζευγαριού με την Ολίβια

Must Read

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έγιναν γονείς στις 5 Δεκεμβρίου 2022 όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Ολίβια. Φέτος λοιπόν ήταν η δεύτερη χρονιά που κάνουν γιορτές όλοι μαζί στο καινούργιο τους σπίτι στο οποίο μόλις μετακόμισαν για να βρίσκονται πιο κοντά στους δικούς τους ανθρώπους προκειμένου να έχουν περισσότερη βοήθεια.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ανέβασαν μια οικογενειακή φωτογραφία οι τρεις τους ποζάροντας με τις ίδιες πυζάμες. Την προηγούμενη χρονιά τους είδαμε ντυμένους με στολές κουνελιών, ενώ φέτος, πόζαραν με καρό κόκκινες μαύρες πυζάμες μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους.

Η φετινή φωτογραφία όπως και η περσινή ανέβηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: “Η καθιερωμένη… καλό και τυχερό 2024! Σε ο,τι και όπου θέλει ο καθένας, μακάρι να τα καταφέρνουμε!”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This