H Δήμητρα Ματσούκα εξήγησε γιατί δεν είχε μπομπονιέρες στο γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη

Must Read

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στην πρώτη εκπομπή του 2024 και αναφέρθηκε εκτενώς στο γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη που έγινε σε κλειστό κύκλο την 1η Δεκεμβρίου, ενώ εξήγησε μεταξύ άλλων γιατί δεν υπήρχαν μπομπονιέρες.

«Η σχέση μας τα έχει όλα, όπως όλες οι ανθρώπινες σχέσεις. Έχει και τα πάνω της και τα λιγότερα δυνατά, από άποψη χαράς. Όπως είναι η ζωή. Δεν είχα ποτέ σκεφτεί τον γάμο, θεωρούσα τον εαυτό μου αντισυμβατική σε πολλά κομμάτια της ζωής μου. Κατέληξα στο ότι το να παντρεύεσαι έναν άνθρωπο που αγαπάς, όταν δεν είναι οι πρώτες στιγμές με αυτή τη ζάλη του έρωτα, όταν δεν υπάρχει η επιθυμία για παιδιά, όταν δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που είναι πρακτικοί, μου φαίνεται εντελώς αντισυμβατικό και είμαι πολύ χαρούμενη που το κάναμε» αποκάλυψε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

«Το έζησα, όπως ακριβώς ήθελα. Ήμασταν άνθρωποι που πραγματικά μας αγαπούν και τους αγαπάμε πολύ γύρω στα 50 άτομα. Αποφύγαμε πράγματα που μας φαίνονταν κάπως γραφικά. Δεν είχαμε μπομπονιέρες, είχαμε αυτό που λέει η θρησκεία έναν δίσκο με κουφέτα. Δεν είχαμε πρόσκληση και ούτε είχαμε στείλει καμία διαδικτυακά. Τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ απλά. Έτσι μας βγήκε και στους δύο. Είχα φροντίσει να παραπλανήσω τον κόσμο λέγοντας για την 7η Δεκεμβρίου… Είχαμε την ελάχιστη δημοσιότητα. Όσοι άνθρωποι ήρθαν σε εμάς, τήρησαν την επιθυμία μας» συνέχισε η Δήμητρα Ματσούκα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This