Μουνδρέας και Στάη γιόρτασαν τα επτά χρόνια σχέσης τους με live Καραφώτη – Σεβοπούλου και εκλεκτούς φίλους

Must Read

Με διακριτική πολυτέλεια, αγάπη και κέφι υποδέχθηκαν το 2024 ο εφοπλιστής Νίκος Μουνδρέας και η σύντροφός του Ελλη Στάη. Το κλασικό αρχοντικό σπίτι του εφοπλιστή με τα μοναδικά έργα τέχνης στην Εκάλη στολίστηκε και φωταγωγήθηκε για να υποδεχτεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς λίγους αλλά εκλεκτούς φίλους του ζεύγους, που σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει την 7η επέτειο της σχέσης του, η οποία στηρίζεται στην αγάπη και την αμοιβαία κατανόηση.

Τα άψογα στολισμένα τραπέζια με τα κόκκινα γιορτινά τραπεζομάντιλα και τα κόκκινα λουλούδια στο κέντρο έκλεβαν την παράσταση στο ρεβεγιόν της παραμονής, ενώ το πιάτο κάθε καλεσμένου συνόδευε ένα γούρι για το «καλό» με την υπογραφή του κοσμηματοπωλείου Kessaris.

Κομψή όπως πάντα, η οικοδέσποινα του ρεβεγιόν Ελλη Στάη με ένα μαύρο αμάνικο φόρεμα και ένα διαμαντένιο κολιέ και south sea δαχτυλίδι, στο πλευρό του Νίκου Μουνδρέα, δεχόταν ευχές από τους καλεσμένους της, μεταξύ των οποίων ήταν ο εφοπλιστής Αντώνης Κομνηνός με τη σύζυγό του Ολγα Κομνηνού, ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης με τη σύζυγό του Ελένη, αδερφική φίλη της Ελλης Στάη, ο Γιώργος Νταλάρας, ο γλύπτης Κώστας Βαρώτσος, η ζωγράφος Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη, αλλά και η Μαρία Δαμανάκη. Η βραδιά άρχισε με το καθιστό δείπνο και στις 12 ακριβώς όλοι σηκώθηκαν από τα τραπέζια τους για να υποδεχθούν το ελπιδοφόρο 2004.

Το κέφι των καλεσμένων ανέλαβαν ο Κώστας Καραφώτης και η ωραία Ιωάννα Σεβοπούλου, παρασύροντας τους καλεσμένους σε χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού η βραδιά τελείωσε μετά τις 5. Σε μεγάλα κέφια, εκτός από την απαστράπτουσα Ελλη Στάη, ήταν και ο εφοπλιστής Νίκος Μουνδρέας, πρόεδρος της ΝGM Energy, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες στην 20ή επέτειο των Ελληνικών Ναυτιλιακών Βραβείων τιμήθηκε με το Bραβείο Επιτεύγματος Ζωής Lloyd’s List/Propeller Club.

Η γνωριμία και η ακαταμάχητη έλξη ανάμεσα στην Ελλη Στάη και στον Νίκο Μουνδρέα άρχισαν στις αρχές του 2016, σε ένα κλειστό δείπνο, για λίγους και εκλεκτούς, που διοργάνωσε ο εφοπλιστής στην οικία του στην Εκάλη, με καλεσμένους μεταξύ άλλων την Ελένη Κόκκαλη, στενή φίλη της δημοσιογράφου, στην οποία οφείλεται και η γνωριμία του ζεύγους. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής εκείνης, ο εφοπλιστής και συλλέκτης Νίκος Μουνδρέας εντυπωσιάστηκε από τη χάρη και τη δεξιοτεχνία στον χειρισμό του λόγου, την ευστροφία και την πολύπλευρη ενημέρωση της σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας. Αλλά και εκείνη γοητεύτηκε από την προσωπικότητα του εφοπλιστή, ενός άνδρα εξαιρετικά χαμηλών τόνων, διακριτικού και μετριόφρονος, που κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να επαίρεται για τα επιχειρηματικά του επιτεύγματα -όσο σπουδαία και αν είναι αυτά- και που λατρεύει την Πάτμο, την τέχνη και τη θάλασσα. Από τότε η Στάη και ο Μουνδρέας είναι συνέχεια μαζί και μάλιστα πριν από περίπου έναν χρόνο κυκλοφόρησαν και φήμες περί γάμου, οι οποίες διαψεύστηκαν από την Ελλη Στάη, η οποία σε παλαιότερη τηλεοπτική συνέντευξή της είχε χαρακτηριστικά δηλώσει: «Οσο περνούν τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο επιτακτικό το να ζεις έντονα, σύμφωνα με αυτό που είσαι εσύ και αυτό που θέλεις την κάθε ώρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This