O Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρναν όλοι οι παίκτες του Survivor

«Το παιδί είναι κάτι το οποίο έρχεται. Νομίζω είμαστε και οι δυο έτοιμοι να κάνουμε αυτό το βήμα» αποκάλυψε για το μέλλον της σχέσης του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Must Read

Ο πρώην νικητής του “Survivor”, επιχειρηματίας και περιφερειακός σύμβουλος Σάκης Κατσούλης, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και αναφέρθηκε στο Survivor, στα χρήματα που λάμβανε όταν συμμετείχε, στην εκλογή του στην Περιφέρεια Αττικής, στο νέο επαγγελματικό του βήμα και στη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Δεν δέχθηκα πρόταση για το Survivor και είναι απόλυτα λογικό. Θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι σε αυτό το Survivor. Έχω συμμετάσχει σε δυο μέσα σε τρεις χρονιές και έχω καταφέρει να τα κερδίσω και τα δυο. Οπότε για εμένα το πρόγραμμα θα πρέπει να έχει μια ροή, να συνεχίσει και να βγουν και άλλοι παίκτες, να δούμε νέα πρόσωπα. Μπήκε ο Αλέξης, μπήκε η Κατερίνα. Δεν μπορώ να πω κάτι, ο καθένας παίρνει τις δικές του αποφάσεις. Η Κατερίνα πέρσι έφυγε με έναν τρόπο λίγο περίεργο, οπότε θεώρησε ότι πρέπει να μπει και να αποδείξει. Ο Αλέξης Παππάς είναι ο Αλέξης Παππάς και πραγματικά ανυπομονώ να τον ξαναδώ σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας ρόλος, η δουλειά του είναι ηθοποιός. Δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει φέτος.

Δεν ξέρω τι λεφτά θα πάρουν τα παιδιά γιατί δεν συζήτησα με την παραγωγή. Εγώ είμαι πολύ καλά με τα χρήματα που πήρα πέρσι. Ήμουν από τους παίκτες που δεν συζήτησα παραπάνω. Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολλά χρήματα για τη σημερινή εποχή. Τώρα αν κάποιος πάει και διεκδικήσει περισσότερα και τα πάρει, δεν τα παίρνει από εμένα, τα παίρνει από την παραγωγή και από τον κύριο Ατζούν. Εμάς τα περσινά λεφτά από ότι ξέρω είχαμε πάρει όλοι τα ίδια. 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Όλα τα λεφτά είναι εδώ (σ.σ. στο νέο μαγαζί που ετοιμάζει). Δεν έχω πάρει ακόμα το έπαθλο», είπε για το Survivor ο Σάκης Κατσούλης.

«Το παιδί είναι κάτι το οποίο έρχεται. Νομίζω είμαστε και οι δυο έτοιμοι να κάνουμε αυτό το βήμα. Δεν είναι ώρα να αποκαλύψω αν θα κάνω πρόταση. Όταν το κάνω θα το δείτε», πρόσθεσε ο Σάκης Κατσούλης για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This