Στάθης Σχίζας: «Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει κάποιο επάγγελμα και έχει γίνει επαγγελματίας του Survivor»

«Δεν έχει τι άλλο να κάνει στην Ελλάδα» πρόσθεσε για την αθλήτρια

Must Read

Ο πρώην νικητής του Survivor, πρώην σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και επιχειρηματίας Στάθης Σχίζας, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας που πέρασε στις γιορτές, για το Survivor και την Κατερίνα Δαλάκα.
 
«Πέρασα πολύ πρωτόγνωρες γιορτές. Ξεκίνησε από το πουθενά, από ένα βηχαλάκι που λες κάπου θα την άρπαξα. Είχα και το μαγαζί και την τελευταία μέρα που γύρισα, κοιμάμαι και ξυπνάω και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Πήγα στο νοσοκομείο, είχα αρχές πνευμονίας σε συνδυασμό με Η1Ν1» είπε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τις γιορτές και ακόμη δεν έχει αναρρώσει πλήρως.

«Πέρασα τις γιορτές σπίτι με ξεκούραση. Μου έκανε τρομερή εντύπωση πόση αγάπη πήρα από γνωστό και άγνωστο κόσμο. Πήρα πολλά μηνύματα, με πήραν τηλέφωνο. Αυτό θεωρώ ότι είναι η νίκη κάθε ανθρώπου» πρόσθεσε.


Όσον αφορά στο Survivor και στην Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε: «Δεν μπορώ να σου πω αν θα μπω αργότερα. Δεν πήγα από κοντά να συζητήσω. Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει και τι άλλο να κάνει πίσω στην Ελλάδα. Δεν έχει κάποιο επάγγελμα να την κρατάει πίσω»

Kαι πρόσθεσε: «Έχει γίνει λίγο επαγγελματίας του Survivor. Οικογενειακό είναι το κλίμα για εκείνη στον Άγιο Δομίνικο. Πέρσι παραβίασε τον ύψιστο κανόνα και φέτος τι πάει να αποδείξει; Ότι δεν θα μιλήσει; Kατά την προσωπική μου άποψη, την τέταρτη φορά δεν πας για την εμπειρία, πας καθαρά επαγγελματικά. Δεν περίμενα να πάει ο Παππάς, αφού πήγε πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον. Δεν έχω δει τον αληθινό Παππά».

Τέλος, για το reality επιβίωσης σχολίασε: «Το Survivor είναι ένα ριάλιτι και ένα προϊόν μοντάζ. Αν ο καθένας δεν κάνει έναν ρόλο, θα είναι σαν το “Μικρό σπίτι στο λιβάδι”. Είναι άδικο για τα παιδιά που μπαίνουν πρώτη φορά, γιατί οι παλιοί ξέρουν πώς να σε κάνουν να εκτεθείς, πώς θα σε παγιδέψουν. Θα έβαζα σίγουρα αγωνιστικά τον Σοϊλέδη και αργότερα, τον Καραγκούνια και τον Μαρτίκα. Κάτι μου λέει ότι θα πεινάσουν φέτος. Σίγουρα, θα δούμε φαβορί να φεύγουν γρήγορα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This