Η… άφαντη Μαρία Σινιώρη έκλεψε την παράσταση σε εκδήλωση στο Ecali Club

Must Read

Σπάνια κοσμική εμφάνιση για την εντυπωσιακή Μαρία Σινιώρη! Το κορίτσι του καιρού, που γνωρίσαμε από το μετεωρολογικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Alter, βρέθηκε πρόσφατα στο Ecali Club τραβώντας επάνω του τα φλας των φωτογράφων.

Καλλίγραμμη, ψηλή, όμορφη και με υπέροχο χαμόγελο, επέλεξε για την εκδήλωση Golden Pass του pastry chef Ευάγγελου Χασιώτη και φορούσε total black κοστούμι, ποζάροντας ευδιάθετη στους φωτογράφους! Φορώντας χάντρα θαλασσιά, που λέει και το τραγούδι (!), η Μαρία Σινιώρη συνδύασε το κόσμημα με το κορδόνι των γυαλιών ηλίου, δίνοντας χρώμα στην εμφάνισή της.

Ο κόσμος την ρωτάει ακόμα για τον καιρό

Η όμορφη παρουσία της λείπει από τους τηλεοπτικούς δέκτες, ωστόσο η ίδια ισχυρίζεται ότι από τότε που έκανε τηλεόραση μέχρι σήμερα δεν της έχει λείψει το γυαλί. «Ο κόσμος με ρωτάει ακόμη για τον καιρό, αλλά δεν νομίζω πως έχω λείψει. Μου λείπει η εργασιακή ρουτίνα της τηλεόρασης, αλλά όχι τα φώτα της» ανέφερε σε συνέντευξή της πριν από αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» ,στη γλυκιά γιορτή Golden Pass ο επιτυχημένος και βραβευμένος sui generis pastry chef παρουσίασε μία ιδιαίτερη σοκολατένια πρόταση ζαχαροπλαστικής – patisserie για το έτος 2020, μια εκπληκτική δημιουργία από 100% βρώσιμο φύλλο χρυσού 23,7 καρατίων, με το οποίο διακόσμησε τα γλυκά έργα τέχνης του!

Στην ίδια γευστική γιορτή βρέθηκαν και άλλοι celebrities, με τη Μαρία Σινιώρη να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό μαζί με τη σύζυγο του Αντώνη Σρόιτερ Ιωάννα Μπούκη.

Δείτε επίσης: Ο εμμονικός θαυμαστής της Πηνελόπης Πλάκα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This