Μαϊάμι: Σε κοινή παρέα η οικογένεια Μέσι… με την Σοφία Βεργκάρα

Η τυχαία συνάντηση

Must Read

Στο ίδιο εστιατόριο στο Μαϊάμι δείπνησαν ο Λιονέλ Μέσι με την σύζυγό του, συμπαίκτες του και σε κοινή παρέα ήταν στην συνέχεια και η Σοφία Βεργκάρα.

Ο διάσημος άσος του ποδοσφαίρου, που αγωνίζεται στις ΗΠΑ με την Ίντερ Μαϊάμι, βρέθηκε στο συγκεκριμένο μέρος, όπου συχνάζει άλλωστε και στην συνέχεια, όταν έγινε αντιληπτός από την Κολομβιανή ηθοποιό, η παρέα τους έγινε ένα.

Υπήρξαν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, η κουβέντα επεκτάθηκε από τα αθλητικά στα… του Χόλιγουντ και στις νέες παραγωγές ποy έρχονται, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για ό,τι συζητήθηκε.

Από κοντά του, ο Μέσι είχε τους κολλητούς του, Άλμπα και Σουάρες, ενώ οι θαμώνες δεν ήξεραν πού να εστιάσουν περισσότερο το (μάλλον διακριτικό) βλέμμα τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This