Ιωάννα Τούνη: «Η πεθερά μου στο σπίτι μας έκανε και πίτα και εγώ δεν έχω βράσει ούτε αβγό»

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη εκτός από μία επιτυχημένη επιχειρηματίας είναι και full time μαμά. Η γνωστή influencer έχει πολλές υποχρεώσεις κι έτσι αναγκάζεται να παίρνει μαζί της τον γιο της όπου πάει ακόμη και στα επαγγελματικά της ραντεβού.

Ευτυχώς όμως, πριν λίγες ημέρες τους επισκέφθηκε η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου για να τους δώσει ένα χέρι βοηθείας.

«Έχει έρθει από προχθές η πεθερά από Πάτρα, η κυρία Μαρία και με έχει σώσει. Μπορώ να κάνω τα meetings μου πιο ελεύθερα, σήμερα πήγα προπόνηση μόνη μου. Δεν ξέρω πόσο θα μείνει, ελπίζω μέχρι το Σαββατοκύριακο για να πάω καμιά βόλτα με τον Δημήτρη, να χορέψουμε και να πιούμε. Λέω εγώ τον καημό μου τώρα, δεν πειράζει», είχε αναφέρει η Ιωάννα Τούνη σε πρόσφατο story της.

Η instagramer που είναι πολύ ενεργή στα social media δημοσίευσε την πίτα που τους έφτιαξε η πεθερά της και παραδέχτηκε πως εκείνη δεν έχει μαγειρέψει τίποτα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία από την στιγμή που γέννησε τον εγγονό της.

«Η πεθερά μου στο σπίτι μας έκανε και πίτα και εγώ δεν έχω βράσει ούτε αβγό, αλλά της έχω κάνει έναν εγγονό κούκλο», είπε στα πρόσφατα stories που ανέβασε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This