Θύμα κλοπής ο Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Το σπίτι το έχουμε νοικιάσει εδώ και μόλις 8 ημέρες»

«Η Βιολέτα πριν από δύο ημέρες είχε δει έναν τύπο να κοιτάζει το σπίτι»

Must Read

Μία νέα αρχή αποφάσισαν να κάνουν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου με την σύντροφό του Βιολέτα Σαγκριώτη, αφού πριν λίγες μέρες στέγασαν τον έρωτά τους στο καινούργιο τους σπίτι.

Δυστυχώς όμως για εκείνους τους περίμενε χθες μία δυσάρεστη έκπληξη. Ο γνωστός ηθοποιός και η ταλαντούχα χορεύτρια έπεσαν θύμα κλοπής. 

Για την τρομακτική αυτή εμπειρία, μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» αποκαλύπτοντας πως: «Το μάθαμε χθες. Με πήρε τηλέφωνο η σύζυγός μου την ώρα που εγώ ήμουν στα γυρίσματα στον Διογένη με τη Ρούλα Κορομηλά. Μου λέει: αγάπη μου, μην ανησυχήσεις, δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσεις αλλά θέλω να σου πω ότι μας κλέψανε».

«Της λέω: μου κάνεις πλάκα. Όχι, μου λέει. Και το σπίτι το έχουμε νοικιάσει εδώ και μόλις 8 ημέρες», σημειώνει ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Η Βιολέτα πριν από δύο ημέρες είχε δει έναν τύπο να κοιτάζει το σπίτι και μόλις εκείνη βγήκε έξω, αυτός πήρε το βλέμμα του απότομα. Μπορεί να ήταν αυτός, μπορεί και να μην ήταν. Ποιος ξέρει; Ήταν όμως περίεργο», περιγράφει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αμέσως μετά.

«Μπήκα στο σπίτι και νόμιζα ότι θα το βρω άνω-κάτω. Το σαλόνι ήταν ατόφιο, στο δωμάτιο είχε γίνει χαμός. Είχαν πεταχτεί όλα τα πράγματα έξω, γιατί έψαχναν κοσμήματα και μετρητά. Βρήκαν ό,τι χρειαζόταν και έφυγαν.

Το θετικό είναι ότι δεν έπαθε τίποτα η Βιολέτα, είμαστε σώοι και αβλαβείς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι γείτονες δεν κατάλαβαν τίποτα, ούτε και η Τούνη που μένει δίπλα», κατέληξε στις περιγραφές του για τη διάρρηξη ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This