Αλεξία Τράικο: H νικήτρια του «GNTM 5», μιλά για το made in USA όνειρο και το ριάλιτι μοντέλων στο Star

Το μπούλινγκ στο δημοτικό λόγω της αλβανικής καταγωγής και ο έρωτας στη ζωή της

Must Read

H Aλεξία Τράικο, μεγάλη νικήτρια του «Greece’s Next Top Model 5», με αφορμή τον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων ανοίγει το στόμα της και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Η 20χρονη εξομολογείται πώς είναι η ζωή της μετά το ριάλιτι, πώς επηρέασε την ψυχολογία της ο τηλεοπτικός εγκλεισμός, ενώ αποκαλύπτει και τον ρατσισμό που είχε δεχτεί στην παιδική ηλικία της εξαιτίας της καταγωγής της από την Αλβανία.

Σε τι φάση της ζωής σου σε πετυχαίνουμε;

Αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι στην Αμερική, διότι έχω στόχο να μεταφέρω τις δουλειές μου και τη ζωή μου εδώ. Αναφορικά με τα επαγγελματικά μου, συνεργάζομαι με το πρακτορείο μοντέλων που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη Νο Limits Models Agency. Εχουμε μια υπέροχη συνεργασία και έχουμε κλείσει για να κάνουμε δουλειές εκτός Ελλάδας. Μέχρι στιγμής έχω κάνει αρκετές καμπάνιες για γνωστά brands και μέσω instagram και πασαρέλες, όπως για το Zeus+Dione.

Το «Greece’s Next Top Model» σε βοήθησε στην καριέρα σου;

Με βοήθησε κατά το ήμισυ, καθώς υπήρξαν πελάτες που με επέλεξαν λόγω του «GNTM» αλλά και άλλοι ως μοντέλο, ως Αλεξία, άσχετα από το παιχνίδι.

Από τους κριτές στο παιχνίδι ποιον ξεχώρισες;

Από όλους πήρα κάτι. Η Βίκυ Καγιά ήταν λίγο πιο «μαμά», μας πρόσεχε, ο Τάσος Σοφρωνίου ήταν πιο πολύ της πλάκας και του χιούμορ, όπως και ο Γιώργος Καράβας ήταν σαν φίλος μας.

Ο εγκλεισμός μέσα στο ριάλιτι για περισσότερους από τέσσερις μήνες πώς σε επηρέασε;

Ηταν πολύ δύσκολο. Χρειαζόμουν έναν δικό μου άνθρωπο να μιλήσω και με έπιαναν τα κλάματα που δεν τους είχα δίπλα μου. Μάλιστα μετά το παιχνίδι όλος αυτός ο εγκλεισμός με επηρέασε και δεν μπορούσα εύκολα να έρθω σε επαφή με ανθρώπους δεν μπορούσα τις αγκαλιές και τα φιλιά, είχα υψώσει ένα τείχος και είχα κλειστεί στον εαυτό μου. Τελικά με τη βοήθεια των δικών μου τα κατάφερα και το ξεπέρασα.

Τη νέα σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει το «GNTM 6». Εάν σου γινόταν πρόταση, θα ήθελες να είχες κάποιον ρόλο;

Θα ήθελα πολύ να πήγαινα ως guest ή καλεσμένη ώστε να μεταφέρω τις δικές μου εμπειρίες στις διαγωνιζόμενες. Επίσης εάν γινόταν το «Νext Top Model All Star», θα ήθελα πολύ να είμαι ξανά ως παίκτρια.

Τα κορίτσια που θα συμμετέχουν τι θα τα συμβούλευες;

Να μπουν καλά προετοιμασμένες ψυχολογικά και να είναι έτοιμες να δεχτούν την απόρριψη. Επίσης να είναι όσο πιο αληθινές γίνεται στην κάμερα και να μη δίνουν σημασία στο τι λένε τα υπόλοιπα κορίτσια.

Τη δημοσιότητα που πήρες μέσα από το παιχνίδι πώς τη βίωσες;

Τη βιώνω μέχρι και σήμερα, δύο χρόνια μετά. Στην αρχή δεν το καταλάβαινα, μπορεί να έβγαινα για βόλτα και δεν έδινα σημασία, μου έλεγαν οι φίλοι «σε κοιτάνε, χαιρέτα τα κορίτσια». Είναι κάτι που ποτέ δεν αναζητούσα, αλλά είναι πολύ όμορφο και γλυκό η αγάπη που παίρνω από τον κόσμο, με συγκινεί πολύ!

Θέλω να αλλάξουμε κλίμα. Γεννήθηκες στη Θεσσαλονίκη, αλλά έχεις καταγωγή από την Αλβανία. Eχεις δεχτεί ρατσισμό;

Υπήρχε ρατσισμός και, όταν ήμουν πιο μικρή, μέσα σε εισαγωγικά, μού είχαν μάθει να το κρύβω. Αλλά εγώ δεν το έκρυψα ποτέ και είμαι περήφανη για την καταγωγή μου. Ρατσισμό από συνομηλίκους μου δεν δέχτηκα ποτέ, δέχτηκα από μεγαλύτερους. Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν όταν ήμουν στο δημοτικό πολλά παιδιά είχαμε στον έλεγχο δέκα, όπως είχα πάρει και εγώ. Εγινε κλήρωση για το ποιος θα είναι σημαιοφόρος και ήμουν εγώ η τυχερή! Η μητέρα ενός παιδιού αντέδρασε έντονα και απαίτησε από τον διευθυντή να μην κρατήσω εγώ τη σημαία. Τότε έγινε μεγάλο θέμα στο σχολείο γι’ αυτό το ζήτημα και βλέποντας όλο αυτό ζήτησα από τον διευθυντή να μην είμαι σημαιοφόρος ώστε να ηρεμήσουν τα πράγματα. Εκείνος εκτίμησε τη στάση μου και τελικά έγινα η σημαιοφόρος στην παρέλαση.

Είσαι μια πολύ όμορφη κοπέλα, ο έρωτας υπάρχει στη ζωή σου;

Υπάρχει ο έρωτας στη ζωή μου και είμαι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια και δεν το κρύβω. Μάλιστα μέσα στο παιχνίδι με στήριξε πολύ και ο ίδιος και η οικογένειά του και ήταν ο λόγος, σκεπτόμενη και τη δική μου οικογένεια και τους φίλους μου, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να μην τους απογοητεύσω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This