Αποκάλυψη της Χριστίνας Δελλή για τον Πολυχρονόπουλο: Ηταν καλοπληρωτής και φαν του «λουλουδοπόλεμου»

Ηταν καλοπληρωτής και φαν του «λουλουδοπόλεμου»

Must Read

Με τις καταγγελίες για τη διπλή ζωή που φέρεται ότι ζούσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της λαϊκής τραγουδίστριας Χριστίνας Δελλή ότι ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Αλλος Ανθρωπος» ήταν τακτικός θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε και μεγάλος φαν του «λουλουδοπόλεμου»!

Οπως τόνισε η λαϊκή αοιδός, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος μεταμορφωνόταν σε… άλλον άνθρωπο μόλις μάζευε τις κατσαρόλες και τις κουτάλες, μη θυμίζοντας σε τίποτα τον ταπεινό φιλάνθρωπο που μαγείρευε στον δρόμο για να προσφέρει ένα πιάτο φαγητό σε όσους είχαν ανάγκη, πήγαινε στα μπουζούκια τουλάχιστον δύο με τρεις φορές τον μήνα και μάλιστα είχε τη φήμη του καλοπληρωτή!

«Ερχόταν το διάστημα 2009-2010, που είχα μία επιχείρηση που λεγόταν Πριγκιπέσσα Live, στη Δροσοπούλου. Ερχόταν τουλάχιστον δύο με τρεις φορές τον μήνα. Εκανε λουλουδάκια, ήταν κύριος. Ο μετρ είχε πει ότι ήταν καλοπληρωτής. Δεν είχαμε θέματα και φαινόταν πολύ αριστοκρατικός. Ούτε καν φτωχός, ας πούμε. Φαινόταν άνθρωπος που είχε χρήματα, όχι άφραγκος. Κυριλέ…» ανέφερε η Χριστίνα Δελλή και πρόσθεσε: «Ερχόταν με την παρέα του. Πολλές φορές ερχόταν μόνο με γυναίκα. Διασκέδαζε ήρεμα, με χαμηλών τόνων παρουσία. Με τα λουλούδια του, έπαιρνε πάντα ένα μπουκάλι ουίσκι. Θυμάμαι ότι ήταν φαν σε εμένα και στο μαγαζί. Θυμάμαι ότι ερχόταν πάντα κυριλέ, δηλαδή καλοντυμένος, πολύ ευγενής με τον κόσμο. Με τα λουλούδια του. Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά, ζητούσε ένα ζεϊμπέκικο και το χόρευε. Ενα ζεϊμπέκικο που έλεγα τότε εγώ».

Με ξανθιά κυρία

Πρώην εθελοντής στην Κοινωνική Κουζίνα τόνισε ότι ο επικεφαλής του «Αλλου Ανθρώπου», που ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απάτη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, έπαιζε καθημερινά τυχερά παιχνίδια και πραγματοποιούσε συχνά ταξίδια με μια «ξανθιά κυρία», όπως είπε. «Αλλοτε ήταν καλός, άλλοτε έχανε, τις περισσότερες φορές κέρδιζε. Ηταν καθημερινός πελάτης. Τον τράβηξα φωτογραφία να παίζει, του την είχα στείλει και στο Messenger, και με παρακαλούσε να τη σβήσω» αποκάλυψε. Παράλληλα, επισήμανε πως δεν είχε υποψιαστεί ότι τα χρήματα για τα «φρουτάκια» ενδεχομένως προέρχονταν από δωρεές και χορηγίες.

«Φανταζόμουν πως του έδινε η κυρία για να παίζει, είχα ακούσει πως αυτός χρωστούσε στην Εφορία και δεν μπορούσε να έχει τίποτα στο όνομά του» ανέφερε, για να καταλήξει: «Εκαναν ταξίδια μαζί με την ξανθιά κυρία, έκαναν κοινοποιήσεις ότι είμαστε Ιταλία, είμαστε εδώ, είμαστε εκεί, για πάρτη τους, όχι για την Κοινωνική Κουζίνα. Η κυρία έκανε κοινοποιήσεις τα βίντεό τους». Αλλος εθελοντής της Κοινωνικής Κουζίνας αποκάλυψε πως η εμμονή του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου με τον τζόγο ήταν τόσο μεγάλη, που δανειζόταν λογαριασμούς τρίτων για να παίξει!

«Είχε μια πιστωτική κάρτα. Εκεί έμπαιναν οι δωρεές και μπορούσαμε να τη χρησιμοποιήσουμε στο σούπερ μάρκετ και να την επιστρέψουμε με την απόδειξη. Γενικά, όμως, δεν την παίρναμε. Ξέραμε ότι είχε γενικά εθισμούς, αλλά τους είχε ξεπεράσει. (Ο Πολυχρονόπουλος) δανειζόταν λογαριασμούς τρίτων και έπαιζε με άλλο username και την κάρτα τους. Κέρδιζε, έχανε, τους έδινε ποσοστά. Αλλά στα τυχερά παιχνίδια πήγαινε με τη δική μας κάρτα, με δύο τρία χιλιάρικα» είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, καταγγελίες θέλουν τον ιδρυτή της Κοινωνικής Κουζίνας να πουλούσε κάποια από τα προϊόντα που έφερναν οι πολίτες σε μαγαζί που είχαν Πακιστανοί και άλλα να τα στέλνει στη Ρουμανία, φυσικά με το αζημίωτο! «Μου το είχαν πει οι εθελοντές, έστελναν φορτηγά ολόκληρα στη Ρουμανία και σε κάτι σούπερ μάρκετ ρουμανικά. Τα πράγματα τα πούλαγαν. Τα φρέσκα..» τόνισε κάποιος.

«Περίεργη σύμπτωση»

«Υπάρχει μια προθυμία στο να ακούσουμε τι λένε αυτοί οι άνθρωποι, ανώνυμα, χωρίς στοιχεία, χωρίς πρόσωπο, χωρίς φωνές… Ο εντολέας μου έχει κατηγορηματικά δηλώσει και σε εμένα ότι δεν είχε εθισμό στον τζόγο, τα χρήματα του “Αλλου Ανθρώπου” που δόθηκαν για τις δωρεές πήγαν στον “Αλλο Ανθρωπο”. Δεν υπάρχει κατασπατάληση χρημάτων που δόθηκαν για άλλο σκοπό» δήλωσε ο εκ των συνηγόρων του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου Αλέξανδρος Κατσιφός, ενώ ο έτερος συνήγορός του Νίκος Αλεξανδρής τόνισε: «Οι “καταγγέλλοντες” αποφάσισαν τώρα να μιλήσουν για γεγονότα που υποτίθεται ότι γνώριζαν όλα αυτά τα χρόνια. Περίεργη η χρονική σύμπτωση… Οι “κουκουλοφόροι” που βγαίνουν και μιλάνε στα μέσα ενημέρωσης ας καταγγείλουν αυτά που γνωρίζουν επώνυμα, ώστε οι καταγγελίες τους να ελεγχθούν, να απαγγελθούν κατηγορίες από τις εισαγγελικές Αρχές».

Στο μεταξύ, η υπόθεση μπαίνει στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος διέταξε εισαγγελική έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και εγκληματική οργάνωση. Η έρευνα αφορά τον Κώστα Πολυχρονόπουλο και συγγενείς του που εμπλέκονται μέσω τραπεζικών λογαριασμών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This