Πέθανε ο ηθοποιός Carl Weathers – Ήταν ο Apollo Creed στο Rocky

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών

Must Read

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από την ζωή ο Καρλ Γουέδερς (Carl Weathers), ο αγαπημένος ηθοποιός που υποδύθηκε τον Απόλλο Κριντ (Apollo Creed) στις ταινίες Ρόκι (Rocky). Άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη και σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρο το Χόλιγουντ.

Η οικογένειά του έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Καρλ Γουέδερς. Πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024. Ο Καρλ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που έζησε μια εκπληκτική ζωή.

Μέσα από την συνεισφορά του στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τις τέχνες και τον αθλητισμό άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του και αναγνωρίζεται παγκοσμίως από γενιά σε γενιά. Ήταν ένας αγαπημένος αδελφός, πατέρας, παππούς, σύντροφος και φίλος».

Ο Carl Weathers γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 1948 στην Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα. Ο πατέρας του ήταν εργάτης. Ως μαθητής της 8ης τάξης κέρδισε μια αθλητική υποτροφία στο ιδιωτικό σχολείο St. Augustine High School. Ήταν αθλητής και ασχολήθηκε με την πυγμαχία, το ποδόσφαιρο, τη γυμναστική, το τζούντο και την πάλη. Έπαιξε ποδόσφαιρο και αποφοίτησε από το Long Beach Poly High School το 1966.

Κατά την οντισιόν για τον ρόλο του Apollo Creed στο πλευρό του Σιλβέστερ Σταλόνε στην ταινία Rocky επέκρινε τον πρωταγωνιστή και προσελήφθη. Επανέλαβε τον ίδιο ρόλο στις επόμενες 3 ταινίες: Rocky II (1979), Rocky III (1982) και Rocky IV (1985).

Πηγή φωτό: Print Screen

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This