Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Λαμπάτος – Η έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή

Must Read

Μία νέα αρχή αναμένεται να κάνει ο Γιώργος Λαμπάτος έπειτα από τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που βίωσε. Ο ηθοποιός δέχτηκε μεγάλο κύμα αγάπης από διάσημους και μη αλλά και τεράστια βοήθεια.

Ο ηθοποιός μάλιστα βρέθηκε στο νοσοκομείο για μία προγραμματισμένη επέμβαση και όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», είναι καλά στην υγεία του και σήμερα θα πάρει εξιτήριο.

«Είναι όλα καλά, έκανα μια επέμβαση στο ισχίο μου. Μια προγραμματισμένη επέμβαση, η οποία συνέπεσε με τα υπόλοιπα γεγονότα της ζωής μου, η ψυχική υγεία με τους σωματικούς πόνους. Πάνε όλα μαζί αυτά τα πράγματα. Χειρουργήθηκα, πήγαν όλα καλά και σήμερα παίρνω εξιτήριο από το νοσοκομείο. Θα γυρίσω σπίτι μου. Βλέπω τη ζωή με άλλο μάτι. Ξεκινάω μια καινούργια ζωή» δήλωσε αρχικά ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην θεατρική πρόταση που δέχθηκε

Για το χειρουργείου που έκανε στο ισχίο του μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην δικαστική διαμάχη που είχε με τον Μάρκο Σεφερλή την οποία και έχασε.

«Είμαι διατεθειμένος να πάω να τον δω και να μιλήσουμε γιατί δεν έχω κάτι μαζί του. Και αυτό που έκανα από μέρους μου και μίλησα, ήταν μια διαρκής αγωνία να τονίσω ότι είμαι εδώ και υπάρχω ακόμα. Με χρησιμοποίησαν αρκετά στη δουλειά και τα καλύτερά μου χρόνια τα έβγαλα χωρίς να μπορώ να εργάζομαι. Έχει βγει η απόφαση» ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Είναι κατασχεμένοι οι λογαριασμοί μου, αλλά δεν υπάρχουν χρήματα μέσα. Δεν τα παίρνει δηλαδή ο άνθρωπος, απλά δεσμεύονται αυτά τα 500 ευρώ και είναι στο όνομά του. Δεν έχει πάει ο άνθρωπος να τα πάρει. Δεσμεύονται και δεν μπορώ να τα παίρνω εγώ. Ο Μάρκος μπορεί να κάνει ανάκληση. Θα ζητήσω συγγνώμη για αυτά που είπα και δεν έχω κάτι με τον Μάρκο. Του ζήτησα δημόσια συγγνώμη» συνέχισε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Την δική του εκδοχή έδωσε ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, κ. Σαρρής, τονίζοντας πως: «Είναι κατασχεμένοι λογαριασμοί του κυρίου Λαμπάτου. Αυτό είναι γνωστό από το 2021. Οφείλει χρήματα στον κύριο Σεφερλή. Είναι 4 χρόνια αυτή η ιστορία. Είναι κατασχεμένοι οι τραπεζικοί του λογαριασμοί σε 4 τράπεζες. Ο κύριος Σεφερλής δεν έχει πάρει ούτε 1 ευρώ. Όταν κατασχέθηκαν οι λογαριασμοί το 2021 αν θυμάμαι καλά, δεν υπήρχε ούτε 1 ευρώ. Οι λογαριασμοί είναι δεσμευμένοι. Μπορεί να μπει 1 ευρώ τώρα και εμείς να το μάθουμε σε 2 χρόνια. Δεν γνωρίζω αν κάνει πίσω από τις διεκδικήσεις των 500 ευρώ. Το πόσο του Διονύσου από όσο ξέρω ήταν ποσό που ίσχυε για συγκεκριμένα διαστήματα, όταν παίζοντας οι ταινίες. Τα 500 ευρώ δηλαδή ήταν σε ετήσια βάση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This