Η Ελένη Φιλίνη αποκάλυψε γιατί έπαιρνε μαζί της τη μητέρα της όταν πήγαινε σε δουλειές

«Πρέπει να κρατήσεις μια ισορροπία, την έβλεπαν και σταματούσαν και ειδικά η μαμά που είχα εγώ είχε ένα μάτι. Έτσι και σε κοίταγε σου κόβονταν τα πόδια» είπε σχετικά

Must Read

Η Ελένη Φιλίνη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου και αναφέρθηκε στο γιατί έπαιρνε μαζί της τη μητέρα της όταν πήγαινε σε δουλειές, στην προσωπική της ζωή η οποία μας είναι εντελώς άγνωστη, στο αν την φλερτάρουν ακόμη και στους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της.

«Για εμένα είναι ευλογία να μεγαλώνεις και θέλω να ζήσω άλλα τόσα χρόνια αν γίνεται. Δεν υπάρχει μυστικό νεότητας, αλλά εσωτερική ισορροπία και το DNA. Υπάρχει και ο σεβασμός στη ζωή, να μην κάνεις κραιπάλες. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν πίνω, δεν καπνίζω, με τις άλλες ουσίες δεν έχω καμία σχέση, επομένως όλα αυτά είναι μυστικά» είπε σχετικά με την εμφάνισή της.

 «Το φλερτ από τους άνδρες δεν νομίζω ότι είναι κάτι που σταματάει. Ποιον αφορά τι κάνω, πού είμαι; Δεν νομίζω ότι αφορά και κάποιον γιατί έμενα δεν με αφορά τι κάνει ο άλλος. Το κρίνω από εκεί, η βάση μου είναι άλλη» είπε για την προσωπική της ζωή και το φλερτ.

Όσο για τους λόγους για τους οποίους έπαιρνε μαζί της τη μητέρα της όταν πήγαινε σε δουλειές, απάντησε πως το έκανε για να μην πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης: «Πρέπει να κρατήσεις μια ισορροπία, την έβλεπαν και σταματούσαν και ειδικά η μαμά που είχα εγώ είχε ένα μάτι. Έτσι και σε κοίταγε σου κόβονταν τα πόδια».

Για το γεγονός ότι είχε μιλήσει για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στις αρχές του 2000, η Ελένη Φιλίνη τόνισε: «Απλώς είναι σαν τη μόδα, κάπως πάει. Τώρα πρέπει να γίνει αυτό, θα το κάνουμε τώρα. Τώρα όλοι θα φωνάξουμε, τώρα όλοι θα πούμε για την αδικία που γίνεται. Σιγά βρε από τότε που γεννήθηκε ο κόσμος αδικίες βλέπουμε. Πού είναι η ισότητα ανάμεσα στους ανθρώπους;».

Για τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της η ηθοποιός ανέφερε: «Σχεδόν πάντα ήμουν με άντρες [που ήταν χαμηλότερα οικονομικά από εμένα]. Εμένα με ενδιέφερε ο άνθρωπος, να μου αρέσει, να μου “κάνει”. Δεν με ενδιέφερε το άλλο το κομμάτι. Έχω δώσει δανεικά σε φίλους και ποτέ δεν τα πήρα πίσω».

«Ήμουν ένα ωραίο κορίτσι, τη δεκαετία του ‘80, αλλά ήταν μείον να έχεις μία ωραία εμφάνιση. Ένα όμορφο κορίτσι έπρεπε να αποδείξει 15 φορές παραπάνω ότι έχει ταλέντο» είπε κλείνοντας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This