Όλγα Κιουρτσάκη – Φώτης Λώσης: Εξώδικο προς όλα τα ΜΜΕ-«Διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη…»

Τι απαγορεύουν από σήμερα;

Must Read

Μεγάλη τροπή πήρε η ενδοοικογενειακή διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της με τον γαμπρό της, έπειτα από τις αποκαλύψεις που είχε κάνει η γνωστή τραγουδίστρια σε γνωστό περιοδικό σχετικά με τον λόγο που τσακώθηκαν στο κοινό τους ταξίδι στην Αμερική.

Λόγω αυτού η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της Φώτης Λώσης, έστειλαν εξώδικο προς όλα τα ΜΜΕ και ζήτησαν να μην γίνει ξανά καμία αναφορά τόσο από εκείνα όσο και από τρίτα πρόσωπα για το όνομά τους.

Δείτε όσα ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή «Happy Day»:

Στο εξώδικο που έστειλαν αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως: «Διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη και εν γένει παράνομη συμπεριφορά σας επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

Απαγορεύουμε από σήμερα να προβείτε έστω και στην παραμικρή αναφορά των ονοματεπωνύμων μας, και την προβολή της εικόνας μας για οτιδήποτε έχει σχέση με την ιδιωτική μας ζωή, με διαμάχες και ρήξη στις οικογενειακές μας σχέσεις με την Άντζελα Δημητρίου.

Απαγορεύουμε ρητώς την προβολή οποιουδήποτε ρεπορτάζ, συνέντευξης, είδησης, στα οποία η κ. Άντζελα Δημητρίου η οποιοσδήποτε άλλος θα αναφέρεται έστω και με τα καλύτερα λόγια σε εμάς ή στο ανήλικό τέκνο μας.

Σας καλούμε να απέχετε στο μέλλον από κάθε δυσφημιστικό και συκοφαντικό ισχυρισμό εις βάρος μας που θίγει την τιμή και την υπόληψή μας, το όνομα, το ήθος και την προσωπικότητα μας και διαταράσσει την οικογενειακή και προσωπική μας ζωή».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This