Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε ποια πλαστική επέμβαση έχει κάνει και για ποιον

«Αν θέλεις κάτι να βελτιώσεις πάνω σου, δεν είναι κακό αλλά πάντα με μέτρο. Εγώ είμαι αυτής της άποψης» ανέφερε

Must Read

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του Fipster στο κανάλι του στο You Tube για να τοποθετηθεί σχετικά με το γιατί οι γυναίκες κάνουν πλαστικές επεμβάσεις.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Zoe Pre είπαν τη γνώμη τους σχετικά με το θέμα ενώ τόνισαν και την επιρροή των social media στην απόφαση που παίρνει η κάθε γυναίκα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε πως έχει κάνει πλαστική και συγκεκριμένα στήθους.

«Έχω κάνει και εγώ πλαστική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω αλλάξει. Αν θέλεις κάτι να βελτιώσεις πάνω σου, δεν είναι κακό αλλά πάντα με μέτρο. Εγώ είμαι αυτής της άποψης. Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι σε υπερβολή, ας το κάνει, γιατί πρέπει να πούμε εμείς “α έχεις βάλει χείλη, είσαι βίζιτα”. Εγώ την πλαστική δεν την έκανα για να αρέσω στην κοινωνία, το έκανα για να αρέσω σε εμένα. Έχω κάνει αυξητική στήθους», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Για τις δεύτερες ευκαιρίες στις σχέσεις, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε: «Για εμένα ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Μπορεί να βελτιωθεί και να εξελιχθεί, αλλά δεν αλλάζει ο πυρήνας του. Είμαι υπέρ να δίνεις ευκαιρία στους ανθρώπους, έχω δώσει ευκαιρία και σε φιλική και σε ερωτική σχέση. Καμία φορά δεν μου βγήκε σωστή, βελτιώθηκε ως ένα σημείο και μετά έγιναν πάλι τα ίδια».

«Για εμένα σημαντικό σε μια σχέση είναι να έχουν και οι δυο κοινούς στόχους και πορεία, να έχουν κοινές δραστηριότητες. Έχω κάνεις τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα κάτι από αυτά που έχω κάνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί αυτά είναι που με έχουν κάνει αυτή που είμαι σήμερα. Τα κλάματα και η ξενέρα με έκαναν να μην ξανακάνω τα ίδιο λάθος, τότε που είχα πέσει στα πατώματα, που έδινα ευκαιρίες και ήμουν σε μια κατάσταση που δεν με βοηθούσε και έτσι σήμερα βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι», είπε τέλος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This