H Eλένη Βουλγαράκη βρέθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου για να δει τον Φώτη Ιωαννίδη

Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας

Must Read

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης και η ραδιοφωνική παραγωγός και πανελίστρια Ελένη Βουλγαράκη, είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό και δεν κρύβονται.

Χθες πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου το παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου μεταξύ στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ, ένα ματς που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι με τον Παναθηναϊκό να προκρίνεται τελικά μέσα στην έδρα του.

Στις κερκίδες του “Απόστολος Νικολαΐδης” βρέθηκε και η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα αλλά και του Φάνη Λαμπρόπουλου όπου την εντόπισε ευδιάθετη η κάμερα της Cosmote TV για να παρακολουθήσει το σύντροφό της ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 20ήμερη απουσία λόγω τραυματισμού.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This