Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Από τύχη ζω γιατί τρεις φορές πήγα να πεθάνω από υπερβολική δόση ηρωίνης»

«Ήμουν ένας άνθρωπος που οικογενειακά δεν είχα αγάπη λόγω των συγκυριών» πρόσθεσε

Must Read

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου καλεσμένος στην εκπομπή «Break» με οικοδέσποινα την Βάσω Λασκαράκη. Ο γνωστός σεφ, έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και αποκάλυψε πως ζει από τύχη καθώς κινδύνευσε τρεις φορές να πεθάνει από υπερβολική δόση ηρωίνης ωστόσο κάποιος βρισκόταν εκεί κάθε φορά και τον έσωζε.

«Eίπα ότι τα κατάφερα όταν μεγάλωσα καλά παιδιά. Ήμουν ένας άνθρωπος που οικογενειακά δεν είχα αγάπη λόγω των συγκυριών. Οπότε το σημαντικό για μένα είναι να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και να δω ότι μεγαλώνουν σωστά και με πολλή αγάπη. Η τηλεόραση προέκυψε τυχαία, δεν την κυνήγησα», ανέφερε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Και συνέχισε: «Από τύχη ζω γιατί τρεις φορές πήγα να πεθάνω από υπερβολική δόση ηρωίνης. Ήταν πάντα κάποιος εκεί και με έσωζε. Είναι σημαντικό να βλέπω τον Δημήτρη ότι με αγαπάει και με αγκαλιάζει ή ότι ο Αλέξανδρος θα μου πει μου λείπεις. Αυτό είναι τα σημαντικά, σημαίνει ότι κάνω κάτι καλό και μεγαλώνω καλά παιδιά…Αυτό ήταν το μεγάλο μου θέμα γιατί το είχα στερηθεί μικρός».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This