Σταμάτης Γαρδέλης: «Η αστυνομία μού στραμπούληξε το χέρι, με τράβηξαν βίαια»

Ο ηθοποιός καταγγέλλει αστυνομική βία - «Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξουν το χέρι;»

Must Read

Αστυνομική βία καταγγέλλει ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος συνελήφθη και παρέμεινε στο ΑΤ Αιγάλεω, μετά από λογομαχία με υπαλλήλους του Δασαρχείου Δυτικής Αττικής, για την υπόθεση που αφορά το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο, το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό, το οποίο κινδυνεύει να χάσει εξαιτίας της… γραφειοκρατίας.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο Δασαρχείο και χωρίς να είναι ακόμα γνωστό τι ακριβώς συνέβη, οι υπάλληλοι του είπαν ότι δεν μπορούν να τον εξυπηρετήσουν, με τον ίδιο να επιμένει και τελικά να συλλαμβάνεται για διατάραξη κοινής ησυχίας. Σημειώνεται ότι ο ίδιος ταλαιπωρείται εδώ και πολλά χρόνια, ενώ παράλληλα πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ και έχει έχει ήδη καταβάλλει πρόστιμο για τακτοποίηση.

Σε δηλώσεις του μετά από την περιπέτεια στο τμήμα, ο Σταμάτης Γαρδέλης κατήγγειλε ότι οι αστυνομικοί του φέρθηκαν βίαια : «Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου. Ήρθε η αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξουν το χέρι; Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα αντίσταση».




Απεγνωσμένος ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Χάνω τη ζωή μου για ένα σπίτι που έφτιαξα με τα χέρια μου. Ένα προσωπικό καταφύγιο στο Πόρτο Γερμενό με τον νόμο 4014 και έρχεται το Δασαρχείο να μου πει ότι είναι δασικό χωρίς να έχουν ακυρωθεί οι δασικοί χάρτες», εξήγησε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This