Σταύρος Ζαλμάς: «Επώνυμοι άνθρωποι άπλωναν το χέρι τους και έπιαναν! Είπα ότι αν το ξανακάνουν θα φάνε ξύλο»

«Έχω παρακαλέσει να κάνω κωμωδία, άλλα δεν μου το πρότειναν ποτέ», είπε με παράπονο.

Must Read

Ο Σταύρος Ζαλμάς, από μικρό παιδάκι ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός, ωστόσο ο ίδιος δεν ακολούθησε από την αρχή τον δρόμο που του έλεγε η καρδιά του και πριν πάρει την μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική, εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος. Την περίοδο εκείνη μάλιστα είχε πάθει καρκίνο στο στόμα και φυματίωση.

Βρήκε όμως τη δύναμη και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα γεγονός το οποίο, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», δεν ενέκριναν οι γονείς του.

«Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, ήταν σαν να είχε πέσει βόμβα στο σπίτι. Δούλευα στην τράπεζα και μπήκα κρυφά στην δραματική σχολή. Ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση από το 1992. Θα μπορούσα να έχω κάνει τα διπλάσια σίριαλ από αυτά που έχω κάνει. Ήθελα να κάνω σωστή χρήση της τηλεόρασης γιατί φοβόμουν να μην καώ. Μου πρότειναν ρόλους με λίγο πιο περίεργους τύπους, πιο… επικίνδυνους. Έχω παρακαλέσει να κάνω κωμωδία, άλλα δεν μου το πρότειναν ποτέ», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

Η πηγή δύναμης στη ζωή του είναι η πίστη που έχει στο Θεό. Ο ίδιος μάλιστα παραδέχτηκε πως: «Το Άγγιγμα Ψυχής προσπάθησα να φτιάξω μία οντότητα ιερέως, όπως θα ήθελα εγώ να είναι οι ιερείς. Ο ρόλος μου στο Άγγιγμα Ψυχής δεν άρεσε καθόλου στην εκκλησία. Ένιωθαν ότι τους αποκαθήλωνε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Στα νιάτα μου ήμουν πολύ ωραίο παιδί. Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το έκοψα μαχαίρι, αμέσως. Άπλωναν το χέρι τους και έπιαναν. Είπα ότι αν το ξανακάνουν θα φάνε ξύλο. Τα μίντια μου φέρθηκαν σκληρά. Υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που βρωμίζει το επάγγελμα της δημοσιογραφίας», αποκάλυψε στην συνέχεια.

Βαρύ κεφάλαιο στη ζωή του ήταν το ψευδές δημοσίευμα που ανέφερε πως είναι φορέας του AIDS. Ο γνωστός ηθοποιός θεωρεί πως του κατέστρεψαν τη ζωή για 15 χρόνια και δεν του ζήτησαν ούτε συγνώμη.

«Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, θα τους είχα κάνει μήνυση και θα είχα βγάλει πολλά χρήματα. Είχε γίνει το 1994 και τότε το aids αντιμετωπιζόταν σαν πανούκλα», τόνισε.

Κλείνοντας, ο Σταύρος Ζαλμάς ανέφερε: «Σαν σύντροφος είμαι πάρα πολύ δοτικός. Έχω ζήσει πολύ έντονα τη ζωή μου. Ποτέ δεν έκλεισα τα ρολά. Πολλές φορές δεν εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου και έκανα λάθος, τελικά. Στον έρωτα μετράει πολύ η πρώτη εντύπωση και η αύρα που έχει κάποιος. Όσο μεγαλώνω, μαθαίνω την διαδικασία της ερωτικής σχέσης και οδηγούμαι στον έρωτα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This