Σοκ από δήλωση της Εύης Δρούτσα: Τα 57 παιδιά στα Τέμπη θα είχαν άποψη για την Eurovision και δεν υπάρχουν

Σχολίασε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι

Must Read

Με έναν περίεργο τρόπο σχολίασε η Εύη Δρούτσα την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024 αναφέροντας τους νεκρούς στα Τέμπη! Η στιχουργός δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την συζήτηση γὐρω από το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι.

«Είναι για μια ορισμένη ηλικία. Το τραγούδι θα ακουστεί σε όλα τα κλαμπ, θα πάει καλά στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία στον Φωκά [σ.σ. Ευαγγελινό], που κάνει τα πάντα αυτή τη στιγμή» ανέφερε για το τραγούδι.

Στις δηλώσεις της, που προκάλεσαν αίσθηση, στο OPEN ανέφερε για τα θύματα των Τεμπών:

«Εγώ δεν ασχολούμαι με την Πολιτική και το ξέρετε. Την ημέρα της Eurovision δεν θα την έκανα καθόλου, θα την αφιέρωνα στους 57 νεκρούς. Σε όλα αυτά τα παιδιά που σκοτώθηκαν στα Τέμπη και που θα έβλεπαν την Eurovision. Για να πάρει λεφτά η Ελλάδα;

Πού να τα δώσει; Στους νεκρούς; Στους πλημμυροπαθείς; […] Κάποιοι έπρεπε να το σκεφτούν. Σκέφτεσαι ότι αυτά τα 57 παιδιά θα έβλεπαν τη Eurovision και θα είχαν άποψη, και δεν υπάρχουν».

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This