«Η δικαίωση ήρθε» λέει ο Παύλος Χαϊκάλης για τον Μίχο και τον… Κρόνο

Η πρόταση της εισαγγελέως για τον παιδοβιαστή δικαίωσε τις προβλέψεις της Αστρολογίας λέει ο πρώην ηθοποιός

Must Read

«Ξαναχτύπησε» ο Παύλος Χαϊκάλης για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό από τον Ηλία Μίχο, καθώς με νέα του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζει ότι… δικαιώθηκε για όσα είχε προβλέψει μέσω της Αστρολογίας!

Ο ηθοποιός που ασχολείται πλέον με τα άστρα και τους πλανήτες, σε μια νέα τοποθέτηση που θα συζητηθεί, υποστηρίζει ότι η… δικαίωση ήρθε καθώς επιβεβαιώθηκε για όσα είχε πει πριν από δύο χρόνια, ότι δηλαδή ο Μίχος θα πέσει στα «μαλακά».

«Αγαπητοί μου φίλοι, στις 27/10/2022 είχα κάνει μια αστρολογική προσέγγιση στο προφίλ του Ηλία Μίχου στο astropolis.gr, σύμφωνα με την επικαιρότητα τότε. Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν τότε, ότι τον υπερασπιζόμουν και έλεγα ότι θα πέσει στα μαλακά. Χλευάστηκα από τον τύπο κ.α. για μία ακόμη φορά. Εγώ απλά υπερασπιζόμουν την Αστρολογία και ό,τι έβλεπα στο χάρτη του. Η δικαίωση ήρθε εχθές με την πρόταση της δικαιοσύνης. Δεν πρόκειται για μένα, αλλά δικαίωση για την Αστρολογία άλλη μία φορά. Ελπίζω κάποιοι να καταλάβουν τι εννοούσα τότε…» υποστηρίζει ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος προκάλεσε κύμα οργής όταν δήλωσε ότι για όλα έφταιγαν οι πλανήτες και ο Μίχος βίαζε την ανήλικη επειδή είχε έντονες σεξουαλικές ορμές εξαιτίας του… Κρόνου!

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Για ό,τι συνέβη φταίει ο Κρόνος. Θα παιχτούν πολλά παιχνίδια στην υπόθεση Μίχου. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον, θα πέσει στα “μαλακά”», είχε δηλώσει τότε, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This