H Kατερίνα Στικούδη ποζάρει με τον ενάμιση μηνών γιο της

Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Must Read

H Kατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδί τους, έναν ακόμη γιο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο στις 14 Φεβρουαρίου 2024 και λέγεται Νικόλας.


 
«Βγήκε 3.700, γερός και μεγάλος. Έζησα τα δύο άκρα. Έχουμε ζήσει μια πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα και τώρα με τον Νίκο, γέννησα μέσα σε 2μιση ώρες. Ο Βύρωνας ξέρει ότι ένας Νίκος θα έρθει στο σπίτι να τον φροντίσουμε. Αλλά η θεωρία από την πράξη απέχει. Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και όλοι ήταν δίπλα μου. Ήταν μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη από την προηγούμενη. Κάθε γέννα η γυναίκα τη βιώνει ξεχωριστά. Το θέμα είναι να υπάρχει ψυχραιμία και να μην αγχωθεί. Εύκολη γέννα δεν υπάρχει», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή, «Super Κατερίνα», μετά την γέννηση του γιου της.

Χθες το βράδυ, η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται να ποζάρει μαζί με τον ενάμιση μήνα Νικόλα που είναι ξαπλωμένος και κοιμάται στην αγκαλιά της μητέρας του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This