Νίκος Καρβέλας για Αννίτα Πάνια: «Την παντρεύτηκα για να δω την αντίδραση των γονιών της»

«Δεν είμαι σε φάση οικογενειακή αυτό λέγεται "Καρβέλια σχέση"», είπε για την σχέση του με την Έλενα Φερεντίνου.

Must Read

Στην εκπομπή «Μεγάλη εικόνα» βρέθηκε χθες καλεσμένος ο Νίκος Καρβέλας και μπορεί η συζήτηση με τη Νίκη Λυμπεράκη να ήταν «λίγο απογοητευτική», όπως ισχυρίστηκε ο τραγουδιστής, ωστόσο υπήρχαν και στιγμές που φάνηκε να διασκεδάζει.

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις γυναίκες της ζωής του και εξήγησε τον λόγο που παντρεύτηκε δύο φορές ενώ στην πραγματικότητα είναι κατά του γάμου.

Να θυμίσουμε πως το 1983 παντρεύτηκε τη τραγουδίστρια Άννα Βίσση, με την οποία έχει  μια κόρη, τη Σοφία. Το ζευγάρι χώρισε το 1992. Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση του με τη τηλεπαρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, με την οποία παντρεύτηκε το 2010 αλλά χώρισαν μετά από έξι χρόνια. Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, τον Ανδρέα, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί δεσμό με τη τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου και έχουν αποκτήσει έναν γιο.

«Αυτό το επαίσχυντο πράγμα που έκανα (δηλαδή τον γάμο), δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση. Τον πρώτο τον έκανα με την Άννα επειδή ήμουν πολύ μικρός και πολύ ρομαντικός τότε. Δεν μπορώ να το εξηγήσω πρέπει να υπάρχει κάτι αλλοπρόσαλλο μέσα στις βλάβες του εγκεφάλου μου που με οδήγησε να το κάνω, το οποίο το πλήρωσα βέβαια γιατί δεν είμαι για τέτοια πράγματα.

Το έκανα και με την Αννίτα γιατί ήθελα να δω το πρόσωπο της μάνας της και του πατέρα της… να γελάνε. Οι γονείς της με διασκέδαζαν πάρα πολύ επειδή η Αννιτούλα είναι ένα πολύ περίεργο κορίτσι και πίστευαν ότι δεν θα κάνει ποτέ σχέση και παιδί και όταν είδαν ότι με αυτόν τον τρελό θα κάνει και παιδί είπα να τους το δώσουμε όλο το “πακέτο”», είπε για τους δύο γάμους που πραγματοποίησε ενώ για την σχέση την οποία βρίσκεται τόνισε πως: «Δεν είμαι σε φάση οικογενειακή αυτό λέγεται “Καρβέλια σχέση”».




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This