Λύγισε ο σύζυγος της Λαβίνιας Σταθάκη: «Συζητήσαμε ακόμα και τι ήθελε να γράφει ο τάφος της»

«Δεν ήθελε να τη θυμούνται ως μια γυναίκα άρρωστη»

Must Read

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στις αρχές Μαρτίου ότι η εντυπωσιακή fashion blogger Λαβίνια Σταθάκη έφυγε για το τελευταίο ταξίδι, έχοντας δώσει άνιση μάχη με τον καρκίνο. Σε ηλικία 39 ετών η Λαβίνια, άφησε πίσω της τα τρία της αγγελούδια και τον αγαπημένο της σύζυγο, ο οποίος μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον γενναίο αγώνα της.

Η Λαβίνια ήταν μια γυναίκα με πάθος που λάτρευε τη δουλειά της, τα ταξίδια και τα παιδιά της. Ωστόσο όταν διένυε το 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της στο τρίτο παιδί της, η Λαβίνια διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του μαστού που της έκανε μετάσταση στον πνεύμονα και στα οστά. Γέννησε πρόωρα για να καταφέρει να ξεκινήσει άμεσα τις θεραπείες.

«Δεν ήθελε να τη θυμούνται ως μια γυναίκα άρρωστη, η οποία μιζεριάζει στο σπίτι της. Η συγκεκριμένη νόσος σε “χτυπάει” στη θηλυκότητά σου. Της εξηγούσα ότι εγώ δεν ερωτεύτηκα την εμφάνισή της αλλά αυτό που είναι και εκπέμπει. Ήταν απίστευτα δυνατή και γενναία. Προς τις τελευταίες μέρες που είδαμε ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν προς τα εκεί που θα θέλαμε, συζητήσαμε εφ’ όλης της ύλης για το πώς θα πρέπει να είναι η κατάσταση με τα παιδιά, τι θα ήθελε μέχρι και στον τάφο της να γράφει, τα κληρονομικά, τα πάντα», ανέφερε ο σύζυγός της Θωμάς Κατάκης και σε εκείνο το σημείο λύγισε.

Μάλιστα η Λαβίνια είχε φροντίσει να ετοιμάσει μια επιστολή για τη δημιουργία εγχειριδίου που θα βοηθούσε τους ογκολογικούς ασθενείς στην καθημερινότητά τους. «Το παράπονό της ήταν που τα πάντα έπρεπε να τα ψάξουμε μόνοι μας» σχολίασε στην εκπομπή ο σύζυγός της.

Συγκινημένος, ο κ. Κατάκης περιέγραψε πώς η Λαβίνια φρόντισε να εξασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όταν εκείνη δεν θα είναι κοντά στα παιδιά που απέκτησε με τον πρώτο της σύζυγο αλλά και το μικρότερο αδερφάκι τους. «Ήταν εξαιρετικά γενναία. Ήθελε να προστατέψει τα παιδιά της μέχρι τελευταία στιγμή και να εξασφαλίσει ότι όλοι εμείς που θα μείνουμε πίσω, θα μπορέσουμε να λειτουργούμε, έτσι ώστε τα παιδιά της να είναι μαζί, ως αδέλφια, όσο το δυνατόν περισσότερο» σχολίασε στην εκπομπή ο σύζυγός της.




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This