Ράκος η Νάντια Χαλαμανδάρη

Must Read

Το απόγευμα της Δευτέρας 8 Απριλίου στον Καθεδρικό Ναό των Ενόπλων Δυνάμεων της Μαδρίτης τελέστηκε επίσημη επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση της ψυχής του γαλαζοαίματου Φερνάντο ντε Μπουρμπόν, του μικρότερου γιου της ABY Infanta Dona Maria del Pilar, αείμνηστης αδερφής του επίτιμου βασιλιά Χουάν Κάρλος και του Don Luis Gomez-Acebo.

Ο Don Fernando Gomez-Acebo y Bourbon, όπως ήταν ολόκληρο το όνομά του, αλλά οι φίλοι του τον φώναζαν «Κοκό», έφυγε από τη ζωή την 1η Μαρτίου 2024, σε ηλικία μόλις 49 ετών, λόγω χρόνιας αναπνευστικής ανεπάρκειας, η οποία επιδεινώθηκε τους τελευταίους μήνες και με κορονοϊό.

Λόγω του ξαφνικού θανάτου του αρκετοί συγγενείς -μέλη του ισπανικού στέμματος- δεν μπόρεσαν να παραστούν στην κηδεία του, αλλά έναν μήνα μετά, στο μνημόσυνο-δέηση ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του, όπως η βασιλομήτωρ Σοφία, ο θείος του, ο επίτιμος βασιλιάς δον Χουάν Κάρλος Α ‘ που έφτασε υποστηριζόμενος από τον Vicente Garcia-Mochales, τον έμπιστο σωματοφύλακά του, τον οποίο υποδέχθηκαν στην πόρτα της εκκλησίας τα αδέρφια του εκλιπόντος και παιδιά της Infanta Pilar μαζί με τη δεύτερη Ελληνίδα σύζυγό του Νάντια Χαλαμανδάρη και μητέρα του μοναχογιού του Νικόλα. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν από την τελετή η Ελληνίδα Νάντια Χαλαμανδάρη είχε κοινοποιήσει μια συγκινητική ανάρτηση για τον εκλιπόντα σύντροφό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην τελετή έδωσαν το «παρών» και μέλη των βασιλικών οικογενειών της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, του Οίκου των Βουρβόνων Δύο Σικελιών.

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο, οι βασιλείς Φελίπε ΣΤ ‘ και δόνα Λετίτσια ήταν τα τελευταία μέλη της ισπανικής βασιλικής οικογένειας που έφτασαν στη λειτουργία. Συντετριμμένα ήταν τα αδέρφια του άτυχου Fernando Gοmez-Acebo, που ήταν δίπλα του μέρα νύχτα τους τελευταίους μήνες της ζωής του. Μάλιστα, η αγαπημένη του αδερφή Simoneta Gomez-Acebo, που διατηρεί ισχυρή σύνδεση με τις εξαδέλφες της Infantas Elena και Cristina, έκανε και ένα ταξίδι στην Ινδία για να προσπαθήσει να ξεπεράσει τον θάνατο του αδελφού της.

Οσο για τον αδελφό του Juan Gomez-Acebo, που αποφεύγει τη δημοσιότητα, εισήλθε στον θρησκευτικό ναό «καμουφλαρισμένος» από τις πλαϊνές εισόδους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This