Έτσι θα είναι η φετινή σκηνή της Eurovision

Must Read

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής σκηνής που θα φιλοξενήσει τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, τον ερχόμενο Μάιο. Η σκηνή, όπως είχε γίνει ήδη γνωστό το περασμένο χρονικό διάστημα, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και έχει σχήμα σταυρού, δίνοντας τη δυνατότητα του στησίματος, αλλά και της τηλεοπτικής κάλυψης των συμμετοχών, σε 360 μοίρες.

 

Με λιγότερο από έναν μήνα να μας χωρίζει από τους δύο ημιτελικούς, αλλά και τη βραδιά του μεγάλου τελικού, οι τεχνικές προετοιμασίες στον χώρο πλησιάζουν σιγά σιγά στο τέλος τους, ενώ οι πρώτες πρόβες των συμμετεχόντων επί σκηνής αναμένεται να ξεκινήσουν στις 29 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η φετινή Eurovision θα διεξαχθεί στις 7,9 και 11 Μαΐου (δύο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός), με την ελληνική συμμετοχή, τη Μαρίνα Σάττι που διαγωνίζεται με το «Zari» της, να συμμετέχει στον δεύτερο ημιτελικό, όπου θα εμφανιστεί τρίτη κατά σειρά.

Διαβάστε επιπλέον:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This