Χώρισε η εγκυος Ελισάβετ Σπανού

Αποκαλύψεις από την τραγουδίστρια για την προσωπική ζωή της!

Must Read

Η Ελισάβετ Σπανού, που διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε πως θα μεγαλώσει μόνη της το πρώτο παιδί της, αφού αποφάσισε να χωρίσει με τον σύντροφό της.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη της εκπομπής «I Love ΣουΚου» και, χωρίς να κρυφτεί για την προσωπική ζωή της, προέβη σε αποκαλύψεις:

«Ηταν ξαφνική η εγκυμοσύνη, συνέπεσε με το ότι αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί με τον μπαμπά της. Ημασταν κάποια χρόνια μαζί. Και για να λυθούν και τα μυστήρια, ο άνθρωπος δεν ζει στην Αθήνα, ζει κι εργάζεται εκτός, είμαστε οι γονείς της μικρής, πάντα θα είμαστε. Οταν έμεινα έγκυος, ήθελα απλά να είμαι συνέχεια με τον γυναικολόγο μου. Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες και με φόβισε το πρώτο τρίμηνο, προσευχόμουν κι έλεγα “Θεέ μου, να μην το ξαναπεράσω αυτό”», ανέφερε, για να συνεχίσει:

«Ο ρόλος μας ως γονείς δεν αναιρείται με τον χωρισμό, δεν με φοβίζει αυτό. Η οικογένειά μου είναι θετική, γιατί βλέπει το θαύμα – και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι, δεν χώριζαν για να είμαι εγώ καλά. Πιέστηκα με τα σχόλια του κόσμου, όταν με ρωτούσαν ποιος είναι ο πατέρας!».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This