Η «Άγρια Μέλισσα» Έλλη Τρίγγου ξανασμίγει με τον… Ρωμαίο Αργύρη Πανταζάρα

Must Read

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου ξανά μαζί, ως Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί, που υπήρξαν ζευγάρι για τέσσερα ολόκληρα χρόνια και, όπως δηλώνουν και οι δύο, «είναι ισχυρά δεμένοι», θα συνυπάρξουν υποκριτικά στο έργο «This is Not Romeo & Juliet», σε σύλληψη και σκηνοθεσία Αργύρη Πανταζάρα, που θα ανέβει στις 24 Μαΐου 2020 για 18 μόνο παραστάσεις και είναι επιχορηγούμενο από το υπουργείο Πολιτισμού.

Η υπόθεση πραγματεύεται τον έρωτα, άρα η επιλογή της Έλλης Τρίγγου για τον ρόλο δεν είναι τυχαία. Ο Αργύρης Πανταζάρας, τον οποίο φέτος βλέπουμε στο «Κόκκινο Ποτάμι» ως Θέμη, και η Έλλη Τρίγγου, η οποία ενσαρκώνει την Ασημίνα στις «Άγριες Μέλισσες», θα υποδυθούν επί σκηνής τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα.

«Θα είναι μια παράσταση για τους ερωτευμένους» έχει δηλώσει εκείνος, ενώ, όσον αφορά τη συνεργασία του με την πρώην αγαπημένη του και τη φημολογούμενη επανασύνδεσή τους, ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε, απλώς απέφυγε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση.

Η Έλλη, από την πλευρά της, δήλωσε για αυτή τη σχέση σε πρόσφατη συνέντευξή της στο πρωινό του Star: «Με τον Αργύρη ήμασταν σύντροφοι πολλά χρόνια, φίλοι αγαπημένοι, οικογένεια. Είναι υπεραρκετό να σου πω ότι είμαστε δύο άνθρωποι πολύ βαθιά ενωμένοι με ισχυρούς δεσμούς. Ήταν υπέροχο όταν μου αφιέρωσε το βραβείο. Συγκινήθηκα και ένιωσα πολύ υπερήφανη».

Το βραβείο Χορν που της αφιέρωσε

Να θυμίσουμε πως η σχέση τους έγινε γνωστή το 2016, όταν ο ηθοποιός πήρε το Βραβείο Χορν και της το αφιέρωσε. «Αφιέρωσα το βραβείο στο “πάθος” και τον “έρωτα”. Στον Λευτέρη και στην ‘Ελλη. Στην “επιθυμία και την ευθύνη”, αλλά και στη “νομοτέλεια”. Αυτοί οι άνθρωποι μου ξυπνάνε τις πιο όμορφες σκέψεις και τα πιο όμορφα συναισθήματα, και είναι πάντα πίσω από το χαμόγελό μου…» είχε πει τότε χαρακτηριστικά. Ύστερα γράφτηκε ότι χώρισαν. Ωστόσο, και οι δύο είναι πολύ χαμηλών τόνων και ταγμένοι στην τέχνη τους, και δεν μίλησαν ποτέ δημόσια εκτενώς ούτε για τη σχέση ούτε για τον χωρισμό.

Δείτε επίσης: Η Σάντι του «Grease» πήρε πίσω το τζάκετ της (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This